Kunci Gitar Didi Kempot - Kloso Pandan

Transpose:
Intro : C..Dm..G..C..
        F..C Am  
        Dm G C G..

C   
sego sak piring 
         Dm
mbiyen dipangan wong loro
G
wedang secangkir
         C
mbiyen diombe wong loro
F
turu tanpo kasur
C                Am
angler biso nglindur
     Dm           G
ning kloso pandan yo 
      C     G
tanpo kemul..

C
kloso pandane 
     Dm
iseh ono neng omahku
G
saben wengi neng
      C
kene iseh tak nggo turu
  F
turu aku dewe
C          Am
adem tanpo kowe
     Dm        G
neng kloso pandan 
            C
mbiyen sing kae..

Int. F G C..

Reff :
    G               C
  saiki kowe lali karo aku
    G                     C
  kepetuk wes ra gelem nyopo aku
  F
  barang uwes mulyo
     C         Am
  saiki kowe cidro
  Dm         G          C
  lali kloso pandan dek semono..

Musik : F..Em..Dm G C..
        F G C Am
        Dm G C G..

C
kloso pandane 
     Dm
iseh ono ning omahku
G
saben wengi neng 
      C
kene iseh tak nggo turu
F
turu aku dewe
C          Am
adem tanpo kowe
     Dm       G
neng kloso pandan 
            C
sing mbiyen kae..

Int. F G C..

Reff :
    G               C
  saiki kowe lali karo aku
    G                     C
  kepetuk wes ra gelem nyopo aku
  F
  barang uwes sugih
     C         Am
  saiki kowe malih
  Dm         G        C
  koyo banyu bening dadi getih..

  F
  barang uwes mulyo
     C         Am
  saiki kowe cidro
  Dm         G          C
  lali kloso pandan dek semono..

Catatan :
Original chord dari Bb
Gunakan tranpose diatas bro..
Berikut jika kita pakai capo di fret 3.

Intro : G..Am..D..G..
        C..G Em 
        Am D G D..

G  
sego sak piring 
         Am
mbiyen dipangan wong loro
D
wedang secangkir
         G
mbiyen diombe wong loro
C
turu tanpo kasur
G                Em
angler biso nglindur
     Am           D
ning kloso pandan yo 
      G     D
tanpo kemul..

G
kloso pandane 
     Am
iseh ono neng omahku
D
saben wengi neng
      G
kene iseh tak nggo turu
  C
turu aku dewe
G          Em
adem tanpo kowe
     Am        D
neng kloso pandan 
            G
mbiyen sing kae..

Int. C D G..

Reff :
    D               G
  saiki kowe lali karo aku
    D                     G
  kepetuk wes ra gelem nyopo aku
  C
  barang uwes mulyo
     G         Em
  saiki kowe cidro
  Am         D          G
  lali kloso pandan dek semono..

Musik : C..Bm..Am D G..
        C D G Em
        Am D G D..

G
kloso pandane 
     Am
iseh ono ning omahku
D
saben wengi neng 
      G
kene iseh tak nggo turu
C
turu aku dewe
G          Em
adem tanpo kowe
     Am       D
neng kloso pandan 
            G
sing mbiyen kae..

Int. C D G..

Reff :
    D               G
  saiki kowe lali karo aku
    D                     G
  kepetuk wes ra gelem nyopo aku
  C
  barang uwes sugih
     G         Em
  saiki kowe malih
  Am         D        G
  koyo banyu bening dadi getih..

  C
  barang uwes mulyo
     G         Em
  saiki kowe cidro
  Am         D          G
  lali kloso pandan dek semono..

Chord Didi Kempot - Kloso Pandan


Lihat semua :
  • Chord Didi Kempot
  •