Kunci Gitar Didi Kempot - Kelingan

Transpose:
Capo di fret 1

Intro : Am G Am G
        F G Am

C               G
 opo kowe uwis ora kelingan
       Am             Em
manise gulo rikolo kasmaran
           F                G
aku karo kowe sing tahu ngrasakne
         Am
semene suwene..

C                       G
 kembang tresno wangine asmoro
         Am                  Em
nganti kapan tak simpen ning ndodo
          F               G
ora biso ilang nganti selawase
           Am
kowe sing tak sayang..

Reff :
            C            G
 ayang-ayangmu.. nggodo atiku
          Am                     Em
 ra biso ilang tak sawang ono netraku
            F           G
 semene suwene semene lawase
         Am
 ra ketemu kowe..

            C            G
 ayang-ayangmu.. nggodo atiku
          Am                     Em
 ra biso ilang tak sawang ono netraku
              F             G
 aku kangen kowe aku seneng kowe
            Am   F G
 kangen selawase..

Musik : Am F G

C                       G
 kembang tresno wangine asmoro
         Am                  Em
nganti kapan tak simpen ning ndodo
          F               G
ora biso ilang nganti selawase
           Am
kowe sing tak sayang..

Reff :
            C            G
 ayang-ayangmu.. nggodo atiku
          Am                     Em
 ra biso ilang tak sawang ono netraku
            F           G
 semene suwene semene lawase
         Am
 ra ketemu kowe..

            C            G
 ayang-ayangmu.. nggodo atiku
          Am                     Em
 ra biso ilang tak sawang ono netraku
              F              G
 aku kangen kowe aku seneng kowe
           Am   F
 kangen selawase..

 G          C            G
 ayang-ayangmu.. nggodo atiku
          Am                     Em
 ra biso ilang tak sawang ono netraku
            F           G
 semene suwene semene lawase
           Am   F
 ra ketemu kowe..

 G          C            G
 ayang-ayangmu.. nggodo atiku
          Am                     Em
 ra biso ilang tak sawang ono netraku
              F             G
 aku kangen kowe aku seneng kowe
            Am   F G Am
 kangen selawase..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : A#m G# A#m G#
        F# G# A#m

C#              G#
 opo kowe uwis ora kelingan
       A#m            Fm
manise gulo rikolo kasmaran
           F#               G#
aku karo kowe sing tahu ngrasakne
         A#m
semene suwene..

C#                      G#
 kembang tresno wangine asmoro
         A#m                 Fm
nganti kapan tak simpen ning ndodo
          F#              G#
ora biso ilang nganti selawase
           A#m
kowe sing tak sayang..

Reff :
            C#           G#
 ayang-ayangmu.. nggodo atiku
          A#m                    Fm
 ra biso ilang tak sawang ono netraku
            F#          G#
 semene suwene semene lawase
         A#m
 ra ketemu kowe..

            C#           G#
 ayang-ayangmu.. nggodo atiku
          A#m                    Fm
 ra biso ilang tak sawang ono netraku
              F#            G#
 aku kangen kowe aku seneng kowe
            A#m  F# G#
 kangen selawase..

Musik : A#m F# G#

C#                      G#
 kembang tresno wangine asmoro
         A#m                 Fm
nganti kapan tak simpen ning ndodo
          F#              G#
ora biso ilang nganti selawase
           A#m
kowe sing tak sayang..

Reff :
            C#           G#
 ayang-ayangmu.. nggodo atiku
          A#m                    Fm
 ra biso ilang tak sawang ono netraku
            F#          G#
 semene suwene semene lawase
         A#m
 ra ketemu kowe..

            C#           G#
 ayang-ayangmu.. nggodo atiku
          A#m                    Fm
 ra biso ilang tak sawang ono netraku
              F#             G#
 aku kangen kowe aku seneng kowe
           A#m  F#
 kangen selawase..

 G#         C#           G#
 ayang-ayangmu.. nggodo atiku
          A#m                    Fm
 ra biso ilang tak sawang ono netraku
            F#          G#
 semene suwene semene lawase
           A#m  F#
 ra ketemu kowe..

 G#         C#           G#
 ayang-ayangmu.. nggodo atiku
          A#m                    Fm
 ra biso ilang tak sawang ono netraku
              F#            G#
 aku kangen kowe aku seneng kowe
            A#m  F# G# A#m
 kangen selawase..

Chord Didi Kempot - Kelingan


Lihat semua :
  • Chord Didi Kempot
  •