Kunci Gitar Didi Kempot Ft. Dian Kusuma - Eling Balapan

Transpose:
Catatan :
Lagu ini merupakan jawaban 
dari lagu Stasiun Balapan

Intro : Am F Dm E
        F Dm E Am..
        Am F Dm E
        F Dm E Am..

  Am
naliko aku lungo..
A          Dm
soko kutho solo..
G                     C
atiku kroso.. keronto-ronto..
E                      Am
ninggalake kowe.. ning balapan solo..
   F                         E
tansah ton-tonan ning ngarep moto..

    Am
gek seminggu pisahan..
  A      Dm
rasane kelangan..
G                    C
atiku tansah.. ora karuan..
E                        Am
ning solo balapan.. sing dadi kenangan..
  F             E         Am   E
kanthi kapan.. ora bakal ilang..

G                   C
sayang.. selamat tinggal..
G                Am
sayang.. selamat tinggal..

Reff :
    Am                Dm
 janji lunga mung sedelo..
        G         C
 jare sewulan ra ono..
   F                E
 pamitmu naliko semono
         E              Am  
 ning stasiun balapan solo..

 Int. F Dm Am..

  Am           Dm
 aku ora bakal cidro
 G              C
 aku iseh tetep tresno
 E
 saben pitung ndino
  Am
 aku kirim warto..

  Am           Dm
 aku ora bakal keno
 G         C
 gudo sing liyo..
 E
 aku tansah ndungo..
   Am
 kabeh do slameto..

Am
piye iso lali..
A            Dm
opo maneh ngelali..
G                        C
tansah kelingan rino lan wengi..
E                  Am
kowe lan aku.. wes dadi sawiji..
  F           E     Am
sebab ra biso.. dipisah lagi..

Musik : G C G Am
        E Dm Am..
        F E F -G Am

Reff :
    Am                Dm
 janji lunga mung sedelo..
        G         C
 jare sewulan ra ono..
   F                E
 pamitmu naliko semono
         E              Am  
 ning stasiun balapan solo..

 Int. F Dm Am..

  Am           Dm
 aku ora bakal cidro
 G              C
 aku iseh tetep tresno
 E            E
 saben pitung ndino
  Am          Am
 aku kirim warto..

  Am           Dm
 aku ora bakal keno
 G              C
 keno gudo sing liyo
 E          E
 aku tansah ndungo
   Am          Am
 kabeh do slameto..

Am
piye iso lali..
A            Dm
opo maneh ngelali..
G                        C
tansah kelingan rino lan wengi..
E                  Am
kowe lan aku.. wes dadi sawiji..
  F           E     Am
sebab ra biso.. dipisah lagi..
  F           E     Am
sebab ra biso.. dipisah lagi..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A#m F# D#m F
        F# D#m F A#m..
        A#m F# D#m F
        F# D#m F A#m..

  A#m
naliko aku lungo..
A#         D#m
soko kutho solo..
G#                    C#
atiku kroso.. keronto-ronto..
F                      A#m
ninggalake kowe.. ning balapan solo..
   F#                        F
tansah ton-tonan ning ngarep moto..

    A#m
gek seminggu pisahan..
  A#     D#m
rasane kelangan..
G#                   C#
atiku tansah.. ora karuan..
F                        A#m
ning solo balapan.. sing dadi kenangan..
  F#            F         A#m  F
kanthi kapan.. ora bakal ilang..

G#                  C#
sayang.. selamat tinggal..
G#               A#m
sayang.. selamat tinggal..

Reff :
    A#m               D#m
 janji lunga mung sedelo..
        G#        C#
 jare sewulan ra ono..
   F#               F
 pamitmu naliko semono
         F              A#m 
 ning stasiun balapan solo..

 Int. F# D#m A#m..

  A#m          D#m
 aku ora bakal cidro
 G#             C#
 aku iseh tetep tresno
 F
 saben pitung ndino
  A#m
 aku kirim warto..

  A#m          D#m
 aku ora bakal keno
 G#        C#
 gudo sing liyo..
 F
 aku tansah ndungo..
   A#m
 kabeh do slameto..

A#m
piye iso lali..
A#           D#m
opo maneh ngelali..
G#                       C#
tansah kelingan rino lan wengi..
F                  A#m
kowe lan aku.. wes dadi sawiji..
  F#          F     A#m
sebab ra biso.. dipisah lagi..

Musik : G# C# G# A#m
        F D#m A#m..
        F# F F# -G# A#m

Reff :
    A#m               D#m
 janji lunga mung sedelo..
        G#        C#
 jare sewulan ra ono..
   F#               F
 pamitmu naliko semono
         F              A#m 
 ning stasiun balapan solo..

 Int. F# D#m A#m..

  A#m          D#m
 aku ora bakal cidro
 G#             C#
 aku iseh tetep tresno
 F            F
 saben pitung ndino
  A#m         A#m
 aku kirim warto..

  A#m          D#m
 aku ora bakal keno
 G#             C#
 keno gudo sing liyo
 F          F
 aku tansah ndungo
   A#m         A#m
 kabeh do slameto..

A#m
piye iso lali..
A#           D#m
opo maneh ngelali..
G#                       C#
tansah kelingan rino lan wengi..
F                  A#m
kowe lan aku.. wes dadi sawiji..
  F#          F     A#m
sebab ra biso.. dipisah lagi..
  F#          F     A#m
sebab ra biso.. dipisah lagi..

Chord Didi Kempot Ft. Dian Kusuma - Eling Balapan


Lihat semua :
  • Chord Dian Kusuma
  • Chord Didi Kempot
  •