Kunci Gitar Didi Kempot - Kesetrum Tresno

Transpose:
Intro : Am..Dm..G..Am..

           Dm
pikirane suwung (luntang lantung)
G              Am
 koyo wong linglung
          Dm        
ditakoni uwis ora nyambung
G               C
 kok malah ngalamun..

  Dm
suket di kiro sukun
    Am
keringet jarene parfum
   Dm
sumpek yen lagi gandrung
          E
klepek-klepek koyo iwak kesetrum..

             Dm
kesetrum tresno mas
         Am
ning ati loro
             Dm
kesetrum tresno mas
       E
salahe sopo..

Reff :
           Am
  kesetrum tresno
                  Dm
  rasane ning ati loro
           G
  kesetrum tresno
                   C        E
  sing di gagas ra rumongso..

           Am
  kesetrum tresno
                  Dm
  rasane ning ati gelo
           G
  kesetrum tresno
                   Am
  wis ra eling opo-opo..

Musik : Dm..G..Am..
        Dm..G..C..
     
  Dm
suket di kiro sukun
    Am
keringet jarene parfum
   Dm
sumpek yen lagi gandrung
          E               E
klepek-klepek koyo iwak kesetrum..

             Dm
kesetrum tresno mas
         Am
ning ati loro
             Dm
kesetrum tresno mas
       E
salahe sopo..

Reff :
           Am
  kesetrum tresno
                  Dm
  rasane ning ati loro
           G
  kesetrum tresno
                   C       E
  sing di gagas ra rumongso..

           Am
  kesetrum tresno
                  Dm
  rasane ning ati gelo
           G
  kesetrum tresno
                   Am
  wis ra eling opo-opo..

           Dm
pikirane suwung (luntang lantung)
G              Am
 koyo wong linglung
         Dm        
ditakoni uwis ora nyambung
G               C
 kok malah ngalamun..

Reff :
           Am
  kesetrum tresno
                  Dm
  rasane ning ati loro
           G
  kesetrum tresno
                   C       E
  sing di gagas ra rumongso..

           Am
  kesetrum tresno
                  Dm
  rasane ning ati gelo
           G
  kesetrum tresno
                   Am
  wis ra eling opo-opo..

  Dm
suket di kiro sukun
    Am
keringet jarene parfum
   Dm
sumpek yen lagi gandrung
          E
klepek-klepek koyo iwak kesetrum..

Outro:
             Am G Am..
kesetrum tresno..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Em..Am..D..Em..

           Am
pikirane suwung (luntang lantung)
D              Em
 koyo wong linglung
          Am        
ditakoni uwis ora nyambung
D               G
 kok malah ngalamun..

  Am
suket di kiro sukun
    Em
keringet jarene parfum
   Am
sumpek yen lagi gandrung
          B
klepek-klepek koyo iwak kesetrum..

             Am
kesetrum tresno mas
         Em
ning ati loro
             Am
kesetrum tresno mas
       B
salahe sopo..

Reff :
           Em
  kesetrum tresno
                  Am
  rasane ning ati loro
           D
  kesetrum tresno
                   G        B
  sing di gagas ra rumongso..

           Em
  kesetrum tresno
                  Am
  rasane ning ati gelo
           D
  kesetrum tresno
                   Em
  wis ra eling opo-opo..

Musik : Am..D..Em..
        Am..D..G..
     
  Am
suket di kiro sukun
    Em
keringet jarene parfum
   Am
sumpek yen lagi gandrung
          B               B
klepek-klepek koyo iwak kesetrum..

             Am
kesetrum tresno mas
         Em
ning ati loro
             Am
kesetrum tresno mas
       B
salahe sopo..

Reff :
           Em
  kesetrum tresno
                  Am
  rasane ning ati loro
           D
  kesetrum tresno
                   G        B
  sing di gagas ra rumongso..

           Em
  kesetrum tresno
                  Am
  rasane ning ati gelo
           D
  kesetrum tresno
                   Em
  wis ra eling opo-opo..

           Am
pikirane suwung (luntang lantung)
D              Em
 koyo wong linglung
         Am        
ditakoni uwis ora nyambung
D               G
 kok malah ngalamun..

Reff :
           Em
  kesetrum tresno
                  Am
  rasane ning ati loro
           D
  kesetrum tresno
                   G        B
  sing di gagas ra rumongso..

           Em
  kesetrum tresno
                  Am
  rasane ning ati gelo
           D
  kesetrum tresno
                   Em
  wis ra eling opo-opo..

  Am
suket di kiro sukun
    Em
keringet jarene parfum
   Am
sumpek yen lagi gandrung
          B
klepek-klepek koyo iwak kesetrum..

Outro:
             Em D Em..
kesetrum tresno..

Chord Didi Kempot - Kesetrum Tresno


Lihat semua :
  • Chord Didi Kempot
  •