Kunci Gitar Didi Kempot - Kenyo Suriname

Transpose:
Intro : F..C..G..C G.. 

      C
suriname ngelingke awakku
      F
suriname ono kekasihku..
    G
sak wetoro aku ora ketemu
       C              G
kangen marang sliramu..

         C
jeng saputri sing tak impi-impi
       F
rino wengi mung eling esemmu
  G
kangen kangen kangen atiku kangen
           C     C7
aku pingin ketemu..

Reff :
           F
  pirang taun seprene lawase
       C
  ra ketemu aku karo kowe
        G
  entenono tenan tekaku bocah ayu
        C            Gm C
  aku kangen sliramu..

         F
  rino wengi mung eling alismu
      C
  opo maneh yen eling ayumu
        G
  suriname papan dunungmu bocah ayu
            C    G
  sing ono atiku..

Musik : C..C7 F..G..C 
        F G..

         C
jeng saputri sing tak impi-impi
       F
rino wengi mung eling esemmu
  G
kangen kangen kangen atiku kangen
           C     C7
aku pingin ketemu..

Reff :
           F
  pirang taun seprene lawase
       C
  ra ketemu aku karo kowe
        G
  entenono tenan tekaku bocah ayu
        C            Gm C
  aku kangen sliramu..

         F
  rino wengi mung eling alismu
      C
  opo maneh yen eling ayumu
        G
  suriname papan dunungmu bocah ayu
              C     
  sing ono atiku..
       G
  suriname papan dunungmu bocah ayu
              F  Fm       C     
  sing ono atiku.. hu uu uhu..

Chord Didi Kempot - Kenyo Suriname


Lihat semua :
  • Chord Didi Kempot
  •