Kunci Gitar Didi Kempot - Salah Petung

Transpose:
Capo ♪ fret 2

Intro : Am  F  Am..
        Dm  Am  E  Am F 

 -E   Am           Dm
wayah wengi udan riwis 
     Am
sing tak rungu..
     Am          F        E
ati iki nangis kelingan pamitmu..
       Dm
rasane ora percoyo 
       Am
krungu sliramu nengkono
      E
andum tresno karo konco 
            F-E
tonggo deso..

          Am
langit mendung
      Dm      Am
atiku sansoyo linglung..
        Am        F          E
koyo ngene rasane uwong kesandung..
       Dm
aduh bopo aduh biyung
         Am
pripun biyen nggene petung
       E
anak mantu sampean 
          Am
mung gawe bingung..

Int. Dm  Am  E  Am..

Reff :
  A
  beling sing ndalan 
         Dm
  nancep natoni sikilku
         E
  ra tak roso 
      E             Am
  senajan ngelarani aku..

 Int. Dm E Am..
  
    A
  kowe wes ra eleng
      Dm
  kepiye biyen pamitmu
          E
  neng nyatane 
            E           Am    E
  nggandeng wong tonggo desaku..

Musik : Am  F  Am..
        Dm  Am  E  Am F 

  -E      Am
langit mendung
      Dm      Am
atiku sansoyo linglung..
        Am        F          E
koyo ngene rasane uwong kesandung..
       Dm
aduh bopo aduh biyung
         Am
pripun biyen nggene petung
       E
anak mantu sampean 
          Am
mung gawe bingung..

Int. Dm  Am  E  Am..

Reff :
  A
  beling sing ndalan 
         Dm
  nancep natoni sikilku
         E
  ra tak roso 
      E             Am
  senajan ngelarani aku..

 Int. Dm E Am..
  
    A
  kowe wes ra eleng
      Dm
  kepiye biyen pamitmu
          E
  neng nyatane 
            E           Am    F
  nggandeng wong tonggo desaku..


 -E   Am           Dm
wayah wengi udan riwis 
     Am
sing tak rungu..
     Am          F        E
ati iki nangis kelingan pamitmu..
       Dm
rasane ora percoyo 
       Am
krungu sliramu nengkono
      E
andum tresno karo konco 
    Am     E  Am
tonggo deso..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Bm  G  Bm.. 
        Em  Bm  F#  Bm G 

 -F#  Bm           Em
wayah wengi udan riwis 
     Bm
sing tak rungu..
     Bm          G        F#
ati iki nangis kelingan pamitmu..
       Em
rasane ora percoyo 
       Bm
krungu sliramu nengkono
      F#
andum tresno karo konco 
            G-F#
tonggo deso..

          Bm
langit mendung
      Em      Bm
atiku sansoyo linglung..
        Bm        G          F#
koyo ngene rasane uwong kesandung..
       Em
aduh bopo aduh biyung
         Bm
pripun biyen nggene petung
       F#
anak mantu sampean 
          Bm
mung gawe bingung..

Int. Em  Bm  F#  Bm..

Reff :
  B
  beling sing ndalan 
         Em
  nancep natoni sikilku
         F#
  ra tak roso 
      F#            Bm
  senajan ngelarani aku..

 Int. Em F# Bm..
  
    B
  kowe wes ra eleng
      Em
  kepiye biyen pamitmu
          F#
  neng nyatane 
            F#          Bm    F#
  nggandeng wong tonggo desaku..

Musik : Bm  G  Bm.. 
        Em  Bm  F#  Bm G 

  -F#     Bm
langit mendung
      Em      Bm
atiku sansoyo linglung..
        Bm        G          F#
koyo ngene rasane uwong kesandung..
       Em
aduh bopo aduh biyung
         Bm
pripun biyen nggene petung
       F#
anak mantu sampean 
          Bm
mung gawe bingung..

Int. Em  Bm  F#  Bm..

Reff :
  B
  beling sing ndalan 
         Em
  nancep natoni sikilku
         F#
  ra tak roso 
      F#            Bm
  senajan ngelarani aku..

 Int. Em F# Bm..
  
    B
  kowe wes ra eleng
      Em
  kepiye biyen pamitmu
          F#
  neng nyatane 
            F#          Bm    G
  nggandeng wong tonggo desaku..


 -F#  Bm           Em
wayah wengi udan riwis 
     Bm
sing tak rungu..
     Bm          G        F#
ati iki nangis kelingan pamitmu..
       Em
rasane ora percoyo 
       Bm
krungu sliramu nengkono
      F#
andum tresno karo konco 
    Bm     F# Bm
tonggo deso..
Facebook
Twitter

Chord Didi Kempot - Salah Petung


Lihat semua :
  • Chord Didi Kempot
  •