Kunci Gitar Didi Kempot - Layang Kangen

Transpose:
Intro : C Dm F C G
        Em A Dm G

      C         F         C
Layangmu tak tampa wingi kui
          Am               Em
Wis tak waca apa karepe atimu
     F       G    Em        Am
Trenyuh ati iki maca tulisanmu
      F         Dm          G
Ra krasa netes eluh ning pipiku

Interlude: F G

(*)   C            F       C
  Umpama tanganku dadi suwiwi
       Am                  Em
  Iki uga aku mesti enggal bali
         F     G    Em           Am
  Ning kepiye maneh merga kahananku
       F      G      C
  Cah ayu entenana tekaku

Musik: Am G F Em
       Am G F G C

Reff:
        C                       F
  Ra maido sapa wong sing ora kangen
         Dm                   G   F  G  C
  Adoh bojo pengen turu angel merem
        C                     F
  Ra maido sapa wong sing ora trenyuh
          Dm                    G
  Ra kepethuk sak wetara pengen weruh
      F    G     Em     Am
  Percaya aku kuatna atimu
       F      G        C
  Cah ayu entenana tekaku

(*)   C            F       C
  Umpama tanganku dadi suwiwi
       Am                  Em
  Iki uga aku mesti enggal bali
         F     G    Em           Am
  Ning kepiye maneh merga kahananku
       F      G      C
  Cah ayu entenana tekaku

Musik: Am G F Em
       Am G F G C

Reff:
        C                       F
  Ra maido sapa wong sing ora kangen
         Dm                   G   F  G  C
  Adoh bojo pengen turu angel merem
        C                     F
  Ra maido sapa wong sing ora trenyuh
          Dm                    G
  Ra kepethuk sak wetara pengen weruh
      F    G     Em     Am
  Percaya aku kuatna atimu
       F      G        C
  Cah ayu entenana tekaku

Facebook
Twitter

Chord Didi Kempot - Layang Kangen


Lihat semua :
  • Chord Didi Kempot
  •