Kunci Gitar Didi Kempot - Kowe Mlayu (Kamu Lari)

Transpose:
Intro : C  Dm  G  C
        F  Em Am Dm G C G

C              Dm
 tak tangisono wis emoh krungu
G              C
 wis ilang rasane tresnamu
Am               Dm
 kowe lali mlayu ninggalake aku
  G                C
lungo tegane nyikso uripku..

Int. Dm G

C              Dm
 tak entenono uwis emoh mulih
G          C
 tresnamu uwis maleh
Am               Dm
 kowe lali ninggali cerito sing sedih
    G             C
nyikso atiku sansoyo perih..

Int. Dm Em G C

Reff :
      C
 gelo aku gelo
     Am
 aku keloro-loro
   Dm
 rasane ngiris-iris
      G
 ning dodo..

 Int. Dm G C

      C
 loro aku loro
       Am
 atiku keloro-loro
        Dm
 nandur tresno
   G        C
 tukule kuciwo..

Musik : C  Dm  G  C
        F  Em Am Dm G C G

C              Dm
 tak entenono uwis emoh mulih
G          C
 tresnamu uwis maleh
Am               Dm
 kowe lali ninggali cerito sing sedih
    G             C
nyikso atiku sansoyo perih..

Int. Dm Em G C

Reff :
      C
 gelo aku gelo
     Am
 aku keloro-loro
   Dm
 rasane ngiris-iris
      G
 ning dodo..

 Int. Dm G C

      C
 loro aku loro
       Am
 atiku keloro-loro
        Dm
 nandur tresno
   G        C
 tukule kuciwo..
        Dm
 nandur tresno
   G      C
 tukule kuciwo..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : A  Bm  E  A
        D  C#m F#m Bm E A E

A              Bm
 tak tangisono wis emoh krungu
E              A
 wes ilang rasane tresnamu
F#m              Bm
 kowe lali mlayu ninggalake aku
  E                A       
lungo tegane nyikso uripku..

Int. Bm E

A              Bm
 tak entenono uwis emoh mulih
E          A
 tresnamu uwis maleh
F#m              Bm
 kowe lali ninggali cerito sing sedih
    E             A
nyikso atiku sansoyo perih..

Int. Bm  C#m  E  A

Reff :
      A
 gelo aku gelo
     F#m
 aku keloro-loro
   Bm
 rasane ngiris-iris 
      E
 ning dodo..

 Int. Bm  E  A

      A
 loro aku loro
       F#m
 atiku keloro-loro
        Bm
 nandur tresno 
   E        A
 tukule kuciwo..
 
Musik : A  Bm  E  A
        D  C#m F#m Bm E A E

A              Bm
 tak entenono uwis emoh mulih
E          A
 tresnamu uwis maleh
F#m              Bm
 kowe lali ninggali cerito sing sedih
    E             A
nyikso atiku sansoyo perih..

Int. Bm  C#m  E  A

Reff :
      A
 gelo aku gelo
     F#m
 aku keloro-loro
   Bm
 rasane ngiris-iris 
      E
 ning dodo..

 Int. Bm  E  A

      A
 loro aku loro
       F#m
 atiku keloro-loro
        Bm
 nandur tresno 
   E        A
 tukule kuciwo..
        Bm
 nandur tresno 
   E      A
 tukule kuciwo..
Facebook
Twitter

Chord Didi Kempot - Kowe Mlayu (Kamu Lari)


Lihat semua :
  • Chord Didi Kempot
  •