Kunci Gitar Sonny Josz - Sri Wis Bali

Transpose:
Capo ♪ fret 2

Intro : C G C..C..G..
        Dm..C..G..C..

C       G        C
sri.. kowe wis bali
        C                   G
biyen lungo.. kok ora pamit aku..
       Dm               C
jarene kowe pamite tuku trasi..
           G                  C G
kowe malah minggat ninggalne aku..

C       G        C
sri.. kowe wis bali
      C                       G
ati seneng.. senenge setengah mati..
          Dm                     C
nanging siji sri, nggawe tangise ati..
       G                        C
kowe bali nggowo leh oleh anak bayi..

Int. Dm G C..G..

Reff :
            C
 wis rong taun, aku ngenteni kowe sri..
         Dm          G       C    G
 lawang omah saben dino ra dikunci..
          C
 kowe wis ngerti, yen aku wong ra nduwe..
        Dm       G      C
 dadi kuli bayarane ora mesti..

         Am                  F
 tak rewangi.. aku dodol klambi..
            C       G             C
 nggoleki kowe sri.. sing tak tresnani..
         Am                  F
 tak rewangi.. aku dodol klambi..
            C        G         C    G
 kentekan sangu sri.. nggoleki kowe..

C       G        C
sri.. kowe wis bali
      C                       G
ati seneng.. senenge setengah mati..
          Dm                     C
nanging siji sri, nggawe tangise ati..
       G                        C
kowe bali nggowo leh oleh anak bayi..

Musik : Am..F..C G C..
        Dm..C..G..C..G

Reff :
            C
 wis rong taun, aku ngenteni kowe sri..
         Dm          G       C    G
 lawang omah saben dino ra dikunci..
          C
 kowe wis ngerti, yen aku wong ra nduwe..
        Dm       G      C
 dadi kuli bayarane ora mesti..

         Am                  F
 tak rewangi.. aku dodol klambi..
            C       G             C
 nggoleki kowe sri.. sing tak tresnani..
         Am                  F
 tak rewangi.. aku dodol klambi..
            C        G         C    G
 kentekan sangu sri.. nggoleki kowe..

C       G        C
sri.. kowe wis bali
      C                       G
ati seneng.. senenge setengah mati..
          Dm                     C
nanging siji sri, nggawe tangise ati..
       G                        C
kowe bali nggowo leh oleh anak bayi..

Outro : Dm G C..G..C

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D A D..D..A..
        Em..D..A..D..

D       A        D
sri.. kowe wis bali
        D                   A
biyen lungo.. kok ora pamit aku..
       Em               D
jarene kowe pamite tuku trasi..
           A                  D  A
kowe malah minggat ninggalne aku..

D       A        D
sri.. kowe wis bali
      D                       A
ati seneng.. senenge setengah mati..
          Em                     D
nanging siji sri, nggawe tangise ati..
       A                        D
kowe bali nggowo leh oleh anak bayi..

Int. Em A D..A..

Reff :
            D
 wis rong taun, aku ngenteni kowe sri..
         Em          A       D    A
 lawang omah saben dino ra dikunci..
          D
 kowe wis ngerti, yen aku wong ra nduwe..
        Em       A      D
 dadi kuli bayarane ora mesti..

         Bm                  G
 tak rewangi.. aku dodol klambi..
            D       A             D
 nggoleki kowe sri.. sing tak tresnani..
         Bm                  G
 tak rewangi.. aku dodol klambi..
            D        A         D    A
 kentekan sangu sri.. nggoleki kowe..

D       A        D
sri.. kowe wis bali
      D                       A
ati seneng.. senenge setengah mati..
          Em                     D
nanging siji sri, nggawe tangise ati..
       A                        D
kowe bali nggowo leh oleh anak bayi..

Musik : Bm..G..D A D..
        Em..D..A..D..A

Reff :
            D
 wis rong taun, aku ngenteni kowe sri..
         Em          A       D    A
 lawang omah saben dino ra dikunci..
          D
 kowe wis ngerti, yen aku wong ra nduwe..
        Em       A      D
 dadi kuli bayarane ora mesti..

         Bm                  G
 tak rewangi.. aku dodol klambi..
            D       A             D
 nggoleki kowe sri.. sing tak tresnani..
         Bm                  G
 tak rewangi.. aku dodol klambi..
            D        A         D    A
 kentekan sangu sri.. nggoleki kowe..

D       A        D
sri.. kowe wis bali
      D                       A
ati seneng.. senenge setengah mati..
          Em                     D
nanging siji sri, nggawe tangise ati..
       A                        D
kowe bali nggowo leh oleh anak bayi..

Outro : Em A D..A..D

Chord Sonny Josz - Sri Wis Bali


Lihat semua :
  • Chord Sonny Josz
  •