Kunci Gitar Sonny Josz - Wong Deso

Transpose:
Capo ♪ fret 2

Intro : C..G C
        F..G C
        C Dm G C
        Am Dm G C..

C                 G        C
ireng kulitku.. putih kulitmu..
F                     G        C
rombeng klambiku.. ko toko klambimu..
    Dm                     C Am
pikiren disik.. yen seneng aku..
       Dm         G       C
sing luwih apik.. ojo kesusu..

Int. Dm G C..

C                  G           C
aku wong deso.. sliramu wong kutho..
F                  G        C
aku wong miskin.. uripmu terjamin..
    Dm              C        Am
ojo toh mobil.. ojo toh motor..
    Dm       G        C
sepeda wae.. aku ra duwe..

Musik : Am..C..Dm G C 
        Dm..C Am Dm G C..

Reff :
 C                       F
 aku iki dik, anake wong tani..
 F         Dm      G          C
 bapakku macul, si mbok buruh tandur..

 Int. F..C..

 C                               F
 yen sliramu dik, putrine wong duwur..
 F         Dm       G      C
 bapakmu lurah, tur uripmu makmur..
 Am                     C
  opo yo gelem, mengko uwong tuomu
 Am        Dm    G             C          
  yen duwe mantu sing miskin koyo aku..

C                  G           C
aku wong deso.. sliramu wong kutho..
F                  G        C
aku wong miskin.. uripmu terjamin..
    Dm                  C    Am
ojo toh mobil.. ojo toh motor..
    Dm       G      C
sepeda wae.. aku ra duwe..

Musik : Am..C..Dm G C 
        Dm..C Am Dm G C..

Reff :
 C                       F
 aku iki dik, anake wong tani..
 F         Dm      G          C
 bapakku macul, si mbok buruh tandur..

 Int. F..C..

 C                               F
 yen sliramu dik, putrine wong duwur..
 F         Dm       G      C
 bapakmu lurah, tur uripmu makmur..
 Am                     C
  opo yo gelem, mengko uwong tuomu
 Am        Dm    G                C
  yen duwe mantu sing miskin koyo aku..

C                  G           C
aku wong deso.. sliramu wong kutho..
F                  G        C
aku wong miskin.. uripmu terjamin..
    Dm                  C    Am
ojo toh mobil.. ojo toh motor..
    Dm       G      C
sepeda wae.. aku ra duwe..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D..A D
        G..A D
        D Em A D
        Bm Em A D..

D                 A        D
ireng kulitku.. putih kulitmu..
G                     A        D
rombeng klambiku.. ko toko klambimu..
    Em                     D  Bm
pikiren disik.. yen seneng aku..
       Em         A       D
sing luwih apik.. ojo kesusu..

Int. Em A D..

D                  A           D
aku wong deso.. sliramu wong kutho..
G                  A        D
aku wong miskin.. uripmu terjamin..
    Em              D        Bm
ojo toh mobil.. ojo toh motor..
    Em       A        D
sepeda wae.. aku ra duwe..

Musik : Bm..D..Em A D..
        Em..D Bm Em A D..

Reff :
 D                       G
 aku iki dik, anake wong tani..
 G         Em      A          D
 bapakku macul, si mbok buruh tandur..

 Int. G..D..

 D                               G
 yen sliramu dik, putrine wong duwur..
 G         Em       A      D
 bapakmu lurah, tur uripmu makmur..
 Bm                     D
  opo yo gelem, mengko uwong tuomu
 Bm        Em    A             D          
  yen duwe mantu sing miskin koyo aku..

D                  A           D
aku wong deso.. sliramu wong kutho..
G                  A        D
aku wong miskin.. uripmu terjamin..
    Em                  D    Bm
ojo toh mobil.. ojo toh motor..
    Em       A      D
sepeda wae.. aku ra duwe..

Musik : Bm..D..Em A D..
        Em..D Bm Em A D..

Reff :
 D                       G
 aku iki dik, anake wong tani..
 G         Em      A          D
 bapakku macul, si mbok buruh tandur..

 Int. G..D..

 D                               G
 yen sliramu dik, putrine wong duwur..
 G         Em       A      D
 bapakmu lurah, tur uripmu makmur..
 Bm                     D
  opo yo gelem, mengko uwong tuomu
 Bm        Em    A                D
  yen duwe mantu sing miskin koyo aku..

D                  A           D
aku wong deso.. sliramu wong kutho..
G                  A        D
aku wong miskin.. uripmu terjamin..
    Em                  D    Bm
ojo toh mobil.. ojo toh motor..
    Em       A      D
sepeda wae.. aku ra duwe..

Chord Sonny Josz - Wong Deso


Lihat semua :
  • Chord Sonny Josz
  •