Kunci Gitar Sonny Josz - Madiun Ngawi

Transpose:
Capo ♪ fret 2

Intro : C..Am..Dm G C..
        F..C..G..C G

         C
terminal madiun ngawi
        Em
kenanganku..
      F                 G
ora bakalan aku ngelalekke..
        G
mbiyen aku nduwe pacar
       C
anakke pak tukiran
        G
bakul pecel
                      C   G
ono ning pinggir prapatan..

         C
terminal madiun ngawi
           Em
nggen dolanku..
      F                 G
ora bakalan aku ngelalekke..
         G
mbiyen jaman semono
        C
kowe janji karo aku
           G
nanging nyatane
                    C
kowe ngingkari janjimu..

Int. Dm G C..

Reff :
           C
 yen aku kangen
                  F
 kangen karo sliramu..
              G
 tak sawang-sawang
                   C
 fotomu ning dompetku..

           C
 yen aku kangen
                  F
 kangen karo sliramu..
           G
 tak elus-elus
                C
 fotomu ning dompetku..

       F
 opo kowe ra kroso..
           C
 tak batin saben dino
          Dm
 ra bakal ilang
     G             C
 fotomu ning dompetku..

       F
 opo kowe ra kroso..
       C
 tak batin saben dino
          Dm
 ra bakal ilang
       G        C   G
 jenengmu ning atiku..

Musik : C..Em..F..G..
        G..C..G..C G

         C
terminal madiun ngawi
           Em
nggen dolanku..
      F                 G
ora bakalan aku ngelalekke..
         G
mbiyen jaman semono
        C
kowe janji karo aku
           G
nanging nyatane
                    C
kowe ngingkari janjimu..

Int. Dm G C..

Reff :
           C
 yen aku kangen
                  F
 kangen karo sliramu..
              G
 tak sawang-sawang
                   C
 fotomu ning dompetku..

           C
 yen aku kangen
                  F
 kangen karo sliramu..
           G
 tak elus-elus
                C
 fotomu ning dompetku..

       F
 opo kowe ra kroso..
           C
 tak batin saben dino
          Dm
 ra bakal ilang
     G             C
 fotomu ning dompetku..

       F
 opo kowe ra kroso..
       C
 tak batin saben dino
          Dm
 ra bakal ilang
       G          C
 jenengmu ning atiku..

Outro : Dm G C..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D..Bm..Em A D..
        G..D..A..D A

         D
terminal madiun ngawi
        F#m
kenanganku..
      G                 A
ora bakalan aku ngelalekke..
        A
mbiyen aku nduwe pacar
       D
anakke pak tukiran
        A
bakul pecel
                      D   A
ono ning pinggir prapatan..

         D
terminal madiun ngawi
           F#m
nggen dolanku..
      G                 A
ora bakalan aku ngelalekke..
         A
mbiyen jaman semono
        D
kowe janji karo aku
           A
nanging nyatane
                    D
kowe ngingkari janjimu..

Int. Em A D..

Reff :
           D
 yen aku kangen
                  G
 kangen karo sliramu..
              A
 tak sawang-sawang
                   D
 fotomu ning dompetku..

           D
 yen aku kangen
                  G
 kangen karo sliramu..
           A
 tak elus-elus
                D
 fotomu ning dompetku..

       G
 opo kowe ra kroso..
           D
 tak batin saben dino
          Em
 ra bakal ilang
     A             D
 fotomu ning dompetku..

       G
 opo kowe ra kroso..
       D
 tak batin saben dino
          Em
 ra bakal ilang
       A        D   A
 jenengmu ning atiku..

Musik : D..F#m..G..A..
        A..D..A..D A

         D
terminal madiun ngawi
           F#m
nggen dolanku..
      G                 A
ora bakalan aku ngelalekke..
         A
mbiyen jaman semono
        D
kowe janji karo aku
           A
nanging nyatane
                    D
kowe ngingkari janjimu..

Int. Em A D..

Reff :
           D
 yen aku kangen
                  G
 kangen karo sliramu..
              A
 tak sawang-sawang
                   D
 fotomu ning dompetku..

           D
 yen aku kangen
                  G
 kangen karo sliramu..
           A
 tak elus-elus
                D
 fotomu ning dompetku..

       G
 opo kowe ra kroso..
           D
 tak batin saben dino
          Em
 ra bakal ilang
     A             D
 fotomu ning dompetku..

       G
 opo kowe ra kroso..
       D
 tak batin saben dino
          Em
 ra bakal ilang
       A          D
 jenengmu ning atiku..

Outro : Em A D..

Chord Sonny Josz - Madiun Ngawi


Lihat semua :
  • Chord Sonny Josz
  •