Kunci Gitar Sonny Josz - Sumi

Transpose:
Capo ♪ fret 2

Intro : G..G..Em..Em..
        Am..D G
        Am..D G D-D

G
dik.. kowe pancen ayu..
         C                 G
yen kowe ngguyu nyenengke atiku..
Em
lambene sigar jambe..
          D            G   D-D
yen tak sawang tambah ayune..

G
dik.. aku naksir kowe..
    C                 G
opo kowe wis ono sing nduwe.
Em
wis.. ono rong minggu..
           D            G
tak simpen ono jero dodoku..

Reff :
  G
 (sumi sumi.. pancen ayu)
           G             Am
 kembang deso.. asli wonogiri..
  Am
 (sumi sumi.. pancen ayu)
          D                G
 sumpah mati aku tresno sliramu..

  G
 (sumi sumi.. pancen ayu)
           G             Am
 kembang deso.. asli wonogiri..
  Am
 (sumi sumi.. pancen ayu)
         D                   G
 wani sumpah sikilku ketiban palu..

 G                Em
opo mas.. kowe pancen tresno..
      D               G
atiku iki isih ragu-ragu..
Am
yen.. pancene tresno..
        D                    G
cepet lamaren marang wong tuoku..

Musik : Em..Em..Am..G..
        Am..Am..D..G D-D

G
dik.. aku naksir kowe..
    C                 G
opo kowe wis ono sing nduwe.
Em
wis.. ono rong minggu..
           D            G
tak simpen ono jero dodoku..

Reff :
  G
 (sumi sumi.. pancen ayu)
           G             Am
 kembang deso.. asli wonogiri..
  Am
 (sumi sumi.. pancen ayu)
          D                G
 sumpah mati aku tresno sliramu..

  G
 (sumi sumi.. pancen ayu)
           G             Am
 kembang deso.. asli wonogiri..
  Am
 (sumi sumi.. pancen ayu)
         D                   G
 wani sumpah sikilku ketiban palu..

 G                Em
opo mas.. kowe pancen tresno..
      D               G
atiku iki isih ragu-ragu..
Am
yen.. pancene tresno..
        D                    G
cepet lamaren marang wong tuoku..

Outro : Am..Am..D..G..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A..A..F#m..F#m..
        Bm..E A
        Bm..E A E-E

A
dik.. kowe pancen ayu..
         D                 A
yen kowe ngguyu nyenengke atiku..
F#m
lambene sigar jambe..
          E            A   E-E
yen tak sawang tambah ayune..

A
dik.. aku naksir kowe..
    D                 A
opo kowe wis ono sing nduwe.
F#m
wis.. ono rong minggu..
           E            A
tak simpen ono jero dodoku..

Reff :
  A
 (sumi sumi.. pancen ayu)
           A             Bm
 kembang deso.. asli wonogiri..
  Bm
 (sumi sumi.. pancen ayu)
          E                A
 sumpah mati aku tresno sliramu..

  A
 (sumi sumi.. pancen ayu)
           A             Bm
 kembang deso.. asli wonogiri..
  Bm
 (sumi sumi.. pancen ayu)
         E                   A
 wani sumpah sikilku ketiban palu..

 A                F#m
opo mas.. kowe pancen tresno..
      E               A
atiku iki isih ragu-ragu..
Bm
yen.. pancene tresno..
        E                    A
cepet lamaren marang wong tuoku..

Musik : F#m..F#m..Bm..A..
        Bm..Bm..E..A E-E

A
dik.. aku naksir kowe..
    D                 A
opo kowe wis ono sing nduwe.
F#m
wis.. ono rong minggu..
           E            A
tak simpen ono jero dodoku..

Reff :
  A
 (sumi sumi.. pancen ayu)
           A             Bm
 kembang deso.. asli wonogiri..
  Bm
 (sumi sumi.. pancen ayu)
          E                A
 sumpah mati aku tresno sliramu..

  A
 (sumi sumi.. pancen ayu)
           A             Bm
 kembang deso.. asli wonogiri..
  Bm
 (sumi sumi.. pancen ayu)
         E                   A
 wani sumpah sikilku ketiban palu..

 A                F#m
opo mas.. kowe pancen tresno..
      E               A
atiku iki isih ragu-ragu..
Bm
yen.. pancene tresno..
        E                    A
cepet lamaren marang wong tuoku..

Outro : Bm..Bm..E..A..

Chord Sonny Josz - Sumi


Lihat semua :
  • Chord Sonny Josz
  •