Kunci Gitar Angge Angge Orong Orong - Sonny Josz Ft. Indah Hyperbaric

Transpose:
Intro : Em..Em D Em
        D Em D Em-Em-Em-D-D-Em

Em
netes banyune moto
      Em
aku nangis ketiban ondo..
Em
rondo tak kiro perawan
             D
barang wes kawin
             Em-Em-Em-D-D-Em
anake sak kandang..

Em
pancen aku wis rondo
        Em
rondo tuo anakku limo..
Em
nanging aku seh biso
          D                   Em
diwolak walik koyo nggoreng telo..
       D              Em
sapi manak larang regane mas..
       D         Em
anak limo bedo bapak e..

Reff :
     Em
 (angge-angge orong-orong)
                Em       Am
 (ora melok nggawe melok momong)
         Am
 oleh rondo anak e limo
           D                 Em
 ngumpul bareng turu neng kloso..

     Em
 (angge-angge orong-orong)
                Em       Am
 (ora melok nggawe melok momong)
        Am
 anak limo akeh mangane
              D     Em
 penting mbok e tirakate..

Musik : Em..Am..D Em
        D Em D Em

Em
eling jaman semono
        Em
waktu kawin nanggap bal-balan..
Em
tamune okeh tenan
               D
nganti seng nonton
              Em-Em-Em-D-D-Em
okeh seng pingsan..

Em
amplop e akeh tenan
        Em
entok duit karung-karungan..
Em
wong seng podo kondangan
        D                 Em
nganti akeh seng podo kelangan
           D         Em
perawan rondo podo wae mas
         D           Em
nadyan ompong enak rasane..

Reff :
     Em
 (angge-angge orong-orong)
                Em       Am
 (ora melok nggawe melok momong)
         Am
 oleh rondo anak e limo
           D                 Em
 ngumpul bareng turu neng kloso..

     Em
 (angge-angge orong-orong)
                Em       Am
 (ora melok nggawe melok momong)
        Am
 kudu becik karo anak e
         D          Em
 kabeh kui dadi resikone..

     Em
 (angge-angge orong-orong)
                Em       Am
 (ora melok nggawe melok momong)
         Am
 oleh rondo untune ompong
        D               Em
 nduwe anak sakgede kingkong..

     Em
 (angge-angge orong-orong)
                Em       Am
 (ora melok nggawe melok momong)
        Am
 anak limo akeh mangane
              D     Em..
 penting mbok e tirakate..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Dm..Dm C Dm
        C Dm C Dm-Dm-Dm-C-C-Dm

Dm
netes banyune moto
      Dm
aku nangis ketiban ondo..
Dm
rondo tak kiro perawan
             C
barang wes kawin
             Dm-Dm-Dm-C-C-Dm
anake sak kandang..

Dm
pancen aku wis rondo
        Dm
rondo tuo anakku limo..
Dm
nanging aku seh biso
          C                   Dm
diwolak walik koyo nggoreng telo..
       C              Dm
sapi manak larang regane mas..
       C         Dm
anak limo bedo bapak e..

Reff :
     Dm
 (angge-angge orong-orong)
                Dm       Gm
 (ora melok nggawe melok momong)
         Gm
 oleh rondo anak e limo
           C                 Dm
 ngumpul bareng turu neng kloso..

     Dm
 (angge-angge orong-orong)
                Dm       Gm
 (ora melok nggawe melok momong)
        Gm
 anak limo akeh mangane
              C     Dm
 penting mbok e tirakate..

Musik : Dm..Gm..C Dm
        C Dm C Dm

Dm
eling jaman semono
        Dm
waktu kawin nanggap bal-balan..
Dm
tamune okeh tenan
               C
nganti seng nonton
              Dm-Dm-Dm-C-C-Dm
okeh seng pingsan..

Dm
amplop e akeh tenan
        Dm
entok duit karung-karungan..
Dm
wong seng podo kondangan
        C                 Dm
nganti akeh seng podo kelangan
           C         Dm
perawan rondo podo wae mas
         C           Dm
nadyan ompong enak rasane..

Reff :
     Dm
 (angge-angge orong-orong)
                Dm       Gm
 (ora melok nggawe melok momong)
         Gm
 oleh rondo anak e limo
           C                 Dm
 ngumpul bareng turu neng kloso..

     Dm
 (angge-angge orong-orong)
                Dm       Gm
 (ora melok nggawe melok momong)
        Gm
 kudu becik karo anak e
         C          Dm
 kabeh kui dadi resikone..

     Dm
 (angge-angge orong-orong)
                Dm       Gm
 (ora melok nggawe melok momong)
         Gm
 oleh rondo untune ompong
        C               Dm
 nduwe anak sakgede kingkong..

     Dm
 (angge-angge orong-orong)
                Dm       Gm
 (ora melok nggawe melok momong)
        Gm
 anak limo akeh mangane
              C     Dm..
 penting mbok e tirakate..

Chord Angge Angge Orong Orong - Sonny Josz Ft. Indah Hyperbaric


Lihat semua :
  • Chord Sonny Josz
  •