Kunci Gitar Sonny Josz - Kuli Bangunan

Transpose:
Capo ♪ fret 4

Intro : C..Dm..G..C..
        Am..C..Dm G C..

         Am              C
telung tahun.. aku kenal kowe..
       F           G
hubungane.. podo rakete..
       Dm
bapak ibu.. kabeh wis setuju..
    G                   C
kepingin.. nduwe mantu aku..

       Am            C
kowe seneng.. aku yo seneng..
       F            G
podo-podo.. nduweni tresno.
       Dm
sumpah janji.. neng pinggir kali..
          G                    C
nanging saiki.. kowe sing ngingkari..

Int. Dm G C..

Reff :
         Am             F
 tak belani dik kerjo bangunan..
        G               C
 ora perduli panas lan udan..
         Am             F
 tak belani dik kerja bangunan..
      G                    C
 demi tresno.. marang sliramu..

      Dm               Em
 aku ora nyono.. kowe arep ngono..
      Dm           G          C
 tego temen.. kowe ninggalno aku..
      Dm               Em
 aku ora nyono.. kowe arep ngono..
      Dm           G          C
 tego temen.. kowe ninggalno aku..

Musik : Am..F..G..C..
        Dm..Em..Dm G C..

         Am              C
telung tahun.. aku kenal kowe..
       F           G
hubungane.. podo rakete..
       Dm
bapak ibu.. kabeh wis setuju..
    G                   C
kepingin.. nduwe mantu aku..

       Am            C
kowe seneng.. aku yo seneng..
       F            G
podo-podo.. nduweni tresno.
       Dm
sumpah janji.. neng pinggir kali..
          G                    C
nanging saiki.. kowe sing ngingkari..

Int. Dm G C..

Reff :
         Am             F
 tak belani dik kerjo bangunan..
        G               C
 ora perduli panas lan udan..
         Am             F
 tak belani dik kerja bangunan..
      G                    C
 demi tresno.. marang sliramu..

      Dm               Em
 aku ora nyono.. kowe arep ngono..
      Dm           G          C
 tego temen.. kowe ninggalno aku..
      Dm               Em
 aku ora nyono.. kowe arep ngono..
      Dm           G          C
 tego temen.. kowe ninggalno aku..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : E..F#m..B..E..
        C#m..E..F#m B E..

         C#m             E
telung tahun.. aku kenal kowe..
       A           B
hubungane.. podo rakete..
       F#m
bapak ibu.. kabeh wis setuju..
    B                   E
kepingin.. nduwe mantu aku..

       C#m           E
kowe seneng.. aku yo seneng..
       A            B
podo-podo.. nduweni tresno.
       F#m
sumpah janji.. neng pinggir kali..
          B                    E
nanging saiki.. kowe sing ngingkari..

Int. F#m B E..

Reff :
         C#m            A
 tak belani dik kerjo bangunan..
        B               E
 ora perduli panas lan udan..
         C#m            A
 tak belani dik kerja bangunan..
      B                    E
 demi tresno.. marang sliramu..

      F#m              G#m
 aku ora nyono.. kowe arep ngono..
      F#m          B          E
 tego temen.. kowe ninggalno aku..
      F#m              G#m
 aku ora nyono.. kowe arep ngono..
      F#m          B          E
 tego temen.. kowe ninggalno aku..

Musik : C#m..A..B..E..
        F#m..G#m..F#m B E..

         C#m             E
telung tahun.. aku kenal kowe..
       A           B
hubungane.. podo rakete..
       F#m
bapak ibu.. kabeh wis setuju..
    B                   E
kepingin.. nduwe mantu aku..

       C#m           E
kowe seneng.. aku yo seneng..
       A            B
podo-podo.. nduweni tresno.
       F#m
sumpah janji.. neng pinggir kali..
          B                    E
nanging saiki.. kowe sing ngingkari..

Int. F#m B E..

Reff :
         C#m            A
 tak belani dik kerjo bangunan..
        B               E
 ora perduli panas lan udan..
         C#m            A
 tak belani dik kerja bangunan..
      B                    E
 demi tresno.. marang sliramu..

      F#m              G#m
 aku ora nyono.. kowe arep ngono..
      F#m          B          E
 tego temen.. kowe ninggalno aku..
      F#m              G#m
 aku ora nyono.. kowe arep ngono..
      F#m          B          E
 tego temen.. kowe ninggalno aku..

Chord Sonny Josz - Kuli Bangunan


Lihat semua :
  • Chord Sonny Josz
  •