Kunci Gitar Didi Kempot - Fotomu (Potomu)

Transpose:
Capo di fret 3      

Intro : D G C..G..
        G D..C D G..

                  D          G
fotomu sing nang HPku.. wong ayu..
C                    G
 tak sawang rino lan dalu..
        G            D
andeng andeng ning pilingan..
     C                  G
dipandeng soyo tambah kelingan..

                D             G
sopo sing ora bingung.. duh biyung..
C                 G
 ayune jan tumpuk kundung..
          G         D
yen mesem anggeget lathi..
       C           D            G
rino wengi mung tansah angribet ati..

Reff :
                     G
 rindu rindu yen aku rindu..
           C                G
 nyawang fotomu.. nambahi kangenku..
                       D
 tak sawang ambal ping sewu..
          C                 D
 katon ngalem nempel neng dodoku..

                   D          G
selalu terbayang bayang.. duh sayang..
C                      G
 aku sing nandang kasmaran..
        G             D
jroning batin montang manting..
       C            D         G
mung sumelang besok yen ra klakon nyanding..

Musik : D G C..G..
        G D..C D G.. 

                  D          G
fotomu sing nang HPku.. wong ayu..
C                    G
 tak sawang rino lan dalu..
        G            D
andeng andeng ning pilingan..
     C                  G
dipandeng soyo tambah kelingan..

                D             G
sopo sing ora bingung.. duh biyung..
C                 G
 ayune jan tumpuk kundung..
          G         D
yen mesem anggeget lathi..
       C           D            G
rino wengi mung tansah angribet ati..

Reff :
                     G
 rindu rindu yen aku rindu..
           C                G
 nyawang fotomu.. nambahi kangenku..
                       D
 tak sawang ambal ping sewu..
          C                 D
 katon ngalem nempel neng dodoku..

                   D          G
selalu terbayang bayang.. duh sayang..
C                      G
 aku sing nandang kasmaran..
        G             D
jroning batin montang manting..
       C            D         G
mung sumelang besok yen ra klakon nyanding..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : F Bb D#..Bb..
        Bb F..D# F Bb..

                  F          Bb
fotomu sing nang HPku.. wong ayu..
D#                   Bb
 tak sawang rino lan dalu..
        Bb           F
andeng andeng ning pilingan..
     D#                 Bb
dipandeng soyo tambah kelingan..

                F             Bb
sopo sing ora bingung.. duh biyung..
D#                Bb
 ayune jan tumpuk kundung..
          Bb        F
yen mesem anggeget lathi..
       D#          F            Bb
rino wengi mung tansah angribet ati..

Reff :
                     Bb
 rindu rindu yen aku rindu..
           D#               Bb
 nyawang fotomu.. nambahi kangenku..
                       F
 tak sawang ambal ping sewu..
          D#                F
 katon ngalem nempel neng dodoku..

                   F          Bb
selalu terbayang bayang.. duh sayang..
D#                     Bb
 aku sing nandang kasmaran..
        Bb            F
jroning batin montang manting..
       D#           F         Bb
mung sumelang besok yen ra klakon nyanding..

Musik : F Bb D#..Bb..
        Bb F..D# F Bb..

                  F          Bb
fotomu sing nang HPku.. wong ayu..
D#                   Bb
 tak sawang rino lan dalu..
        Bb           F
andeng andeng ning pilingan..
     D#                 Bb
dipandeng soyo tambah kelingan..

                F             Bb
sopo sing ora bingung.. duh biyung..
D#                Bb
 ayune jan tumpuk kundung..
          Bb        F
yen mesem anggeget lathi..
       D#          F            Bb
rino wengi mung tansah angribet ati..

Reff :
                     Bb
 rindu rindu yen aku rindu..
           D#               Bb
 nyawang fotomu.. nambahi kangenku..
                       F
 tak sawang ambal ping sewu..
          D#                F
 katon ngalem nempel neng dodoku..

                   F          Bb
selalu terbayang bayang.. duh sayang..
D#                     Bb
 aku sing nandang kasmaran..
        Bb            F
jroning batin montang manting..
       D#           F         Bb
mung sumelang besok yen ra klakon nyanding..
Facebook
Twitter

Chord Didi Kempot - Fotomu (Potomu)


Lihat semua :
  • Chord Didi Kempot
  •