Kunci Gitar Shinta Arsinta ft. New Pallapa - Titip Tresno

Transpose:
Intro : Dm G C Am
        Dm E Am..

Am            Dm
susah.. sing tak roso..
  F                 Am
kelingan naliko semono..
Am                   Dm
wong loro ngucap janji tresno..
     F         G        Am
diseksesni endahe cahya ning mego..

Am                 Dm
sliramu pamit arep lungo..
  F                          Am
titip tresno sing kudu tak jogo..
  Am                    Dm
welingmu ojo nganti ono wong liyo..
      F            G           Am       
mbok elus pipiku netes banyune moto..

Int. G C G Am
     G C E Am

Reff :
                       G
 nganti suk kapan nggonmu.. teko..
                F  
 tresnaku ora bakal.. cidro..
                       E
 tresno sing ning njerone.. dodo..
                    Am
 tak simpen lan tak jogo..

                 G
 senadyan akeh gudo.. tresno..
                       F
 nanging tresnamu sing u..tomo..
                 E
 aku ra bakal nompo tresna liyo..
                Am
 nganti sliramu teko..

Musik : G C G Am
        G C E Am

Reff :
                       G
 nganti suk kapan nggonmu.. teko..
                F  
 tresnaku ora bakal.. cidro..
                       E
 tresno sing ning njerone.. dodo..
                    Am
 tak simpen lan tak jogo..

                 G
 senadyan akeh gudo.. tresno..
                       F
 nanging tresnamu sing u..tomo..
                 E
 aku ra bakal nompo tresno liyo..
                Am
 nganti sliramu teko..

                       G
 nganti suk kapan nggonmu.. teko..
                F  
 tresnaku ora bakal.. cidro..
                       E
 tresno sing ning njerone.. dodo..
                    Am
 tak simpen lan tak jogo..

                 G
 senadyan akeh gudo.. tresno..
                       F
 nanging tresnamu sing u..tomo..
                 E
 aku ra bakal nompo tresno liyo..
                Am
 nganti sliramu teko..
Facebook
Twitter

Chord Shinta Arsinta ft. New Pallapa - Titip Tresno


Lihat semua :
  • Chord New Pallapa
  • Chord Shinta Arsinta
  •