Kunci Gitar Shinta Gisul - Loss Sak Bahagiamu

Transpose:
Capo fret 2

Intro : F G Em  Am
        Dm..G..
        F G Em  Am
        F G C..

   C        G      Am      G    
mbien.. koe teko gowo tresno..
  Dm             C        Dm    G
koe.. pisan seng lungo ningal loro..
   C        G          Am    G
mbien.. wes janji ra gae cidro..
      F       G            C
tibak e kui kabeh mung sebates ukoro..

F         G            Em         Am
aku mung iso nrimo yen iki wes takdire
      Dm           G         C
ora popo mending koe lungo wae..
F         G            Em        Am
aku mung iso nrimo yen iki wes dalane 
      Dm                  G
ora popo aku tak golek liane..

Reff :
 F               G      
 sayangmu.. neng aku
         Em        Am
 mek pas koe butuh aku
     Dm      
 ninggalne awakmu
      G
 aku ora miker jeru..

 F               G
 tresnomu.. neng aku
         Em        Am
 mek pas koe butuh aku
    F        G            C
 saiki.. aku loss sak bahagiamu..

Musik : Am......

   C        G          Am    G
mbien.. wes janji ra gae cidro..
      F       G            C
tibak e kui kabeh mung sebates ukoro..

F         G            Em         Am
aku mung iso nrimo yen iki wes takdire
      Dm           G         C
ora popo mending koe lungo wae..
F         G            Em        Am
aku mung iso nrimo yen iki wes dalane 
      Dm                  G
ora popo aku tak golek liane..

Reff :
 F               G      
 sayangmu.. neng aku
         Em        Am
 mek pas koe butuh aku
     Dm      
 ninggalne awakmu
      G
 aku ora miker jeru..

 F               G
 tresnomu.. neng aku
         Em        Am
 mek pas koe butuh aku
    F        G            C
 saiki.. aku loss sak bahagiamu..

 F               G      
 sayangmu.. neng aku
         Em        Am
 mek pas koe butuh aku
     Dm      
 ninggalne awakmu
      G
 aku ora miker jeru..

 F               G
 tresnomu.. neng aku
         Em        Am
 mek pas koe butuh aku
    F        G            C
 saiki.. aku loss sak bahagiamu..
    F  G                F      Fm C
 saiki.. aku loss sak bahagiamu..

Chord Shinta Gisul - Loss Sak Bahagiamu


Lihat semua :
  • Chord Shinta Gisul
  •