Kunci Gitar Merjuangne Ati - Shinta Gisul ft. Prendam Tio

Transpose:
Intro : Dm G Em Am
        Dm G C..

              C                F
mung kanggo kowe.. aku merjuangke..
                 Dm               G
yo mung kanggo kowe.. aku mertahanke..
     Em                   A
mbok yo tulong ojo.. ko sepelekke..
         Dm
sing wes tak usahakne..
    G                  C
dinggo kowe sak bahagiane..

C               F
mas.. aku ngerteni..
            Dm               G
sing ko lakoni.. merjuangne ati..
  Em                   Am
biyen.. kowe ngikat janji..
  A         Dm 
sehidup semati.. nanging kahananku 
G               C
ra koyo karepe ati..

   F           G       C-G/B-Am
Gusti tulong kuatne atiku..
        Bb            G
sing ra bakal iso.. nahan rindu..

Reff :
 F          G
 duh.. kang mas..
         Em        Am
 pancen iki kahananku..
      Dm      G          C
 jogo atimu.. kanggo awakku..

 F         G
 tenango nimas..
     Em          Am
 aku setyo ngenteni..
        Dm
 mergo eneng ngimpi
        G           C
 sing pengen dadi siji..

Musik : F G Em Am
        Dm G C..

              C                F
mung kanggo kowe.. aku merjuangke..
                 Dm               G
yo mung kanggo kowe.. aku mertahanke..
     Em                   A
mbok yo tulong ojo.. ko sepelekke..
         Dm
sing wes tak usahakne..
    G                  C
dinggo kowe sak bahagiane..

C               F
mas.. aku ngerteni..
            Dm               G
sing ko lakoni.. merjuangne ati..
  Em                   Am
biyen.. kowe ngikat janji..
  A         Dm 
sehidup semati.. nanging kahananku 
G               C
ra koyo karepe ati..

   F           G       C-G/B-Am
Gusti tulong kuatne atiku..
        Bb            G
sing ra bakal iso.. nahan rindu..

Reff :
 F          G
 duh.. kang mas..
         Em        Am
 pancen iki kahananku..
      Dm      G          C
 jogo atimu.. kanggo awakku..

 F         G
 tenango nimas..
     Em          Am
 aku setyo ngenteni..
        Dm
 mergo eneng ngimpi
        G           C
 sing pengen dadi siji..

 F          G
 duh.. kang mas..
         Em        Am
 pancen iki kahananku..
      Dm      G          C
 jogo atimu.. kanggo awakku..

 F         G
 tenango nimas..
     Em          Am
 aku setyo ngenteni..
        Dm
 mergo eneng ngimpi
        G           C
 sing pengen dadi siji..
        Dm
 mergo eneng ngimpi
        G           C..
 sing pengen dadi siji..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G#m C# A#m D#m
        G#m C# F#..

              F#               B
mung kanggo kowe.. aku merjuangke..
                 G#m              C#
yo mung kanggo kowe.. aku mertahanke..
     A#m                  D#
mbok yo tulong ojo.. ko sepelekke..
         G#m
sing wes tak usahakne..
    C#                 F#
dinggo kowe sak bahagiane..

F#              B
mas.. aku ngerteni..
            G#m              C#
sing ko lakoni.. merjuangne ati..
  A#m                  D#m
biyen.. kowe ngikat janji..
  D#        G#m 
sehidup semati.. nanging kahananku 
C#              F#
ra koyo karepe ati..

   B           C#      F#-C#/F-D#m
Gusti tulong kuatne atiku..
        E             C#
sing ra bakal iso.. nahan rindu..

Reff :
 B          C#
 duh.. kang mas..
         A#m       D#m
 pancen iki kahananku..
      G#m     C#         F#
 jogo atimu.. kanggo awakku..

 B         C#
 tenango nimas..
     A#m         D#m
 aku setyo ngenteni..
        G#m
 mergo eneng ngimpi
        C#          F#
 sing pengen dadi siji..

Musik : B C# A#m D#m
        G#m C# F#..

              F#               B
mung kanggo kowe.. aku merjuangke..
                 G#m              C#
yo mung kanggo kowe.. aku mertahanke..
     A#m                  D#
mbok yo tulong ojo.. ko sepelekke..
         G#m
sing wes tak usahakne..
    C#                 F#
dinggo kowe sak bahagiane..

F#              B
mas.. aku ngerteni..
            G#m              C#
sing ko lakoni.. merjuangne ati..
  A#m                  D#m
biyen.. kowe ngikat janji..
  D#        G#m 
sehidup semati.. nanging kahananku 
C#              F#
ra koyo karepe ati..

   B           C#      F#-C#/F-D#m
Gusti tulong kuatne atiku..
        E             C#
sing ra bakal iso.. nahan rindu..

Reff :
 B          C#
 duh.. kang mas..
         A#m       D#m
 pancen iki kahananku..
      G#m     C#         F#
 jogo atimu.. kanggo awakku..

 B         C#
 tenango nimas..
     A#m         D#m
 aku setyo ngenteni..
        G#m
 mergo eneng ngimpi
        C#          F#
 sing pengen dadi siji..

 B          C#
 duh.. kang mas..
         A#m       D#m
 pancen iki kahananku..
      G#m     C#         F#
 jogo atimu.. kanggo awakku..

 B         C#
 tenango nimas..
     A#m         D#m
 aku setyo ngenteni..
        G#m
 mergo eneng ngimpi
        C#          F#
 sing pengen dadi siji..
        G#m
 mergo eneng ngimpi
        C#          F#..
 sing pengen dadi siji..
Facebook
Twitter

Chord Merjuangne Ati - Shinta Gisul ft. Prendam Tio


Lihat semua :
  • Chord Prendam Tio
  • Chord Shinta Gisul
  •