Kunci Gitar Shinta Gisul - Lemah Teles

Transpose:
Capo di fret 5

Intro : C..
        F..C Am
        Dm G C..
        F G C -G/B Am
        F G C..

C         G    F        C  -G/B
panase suryo.. mendunge udan..
Am     G          F           G
atiku iki.. rumongso wis ra tahan..
C           G        F         C   -G/B
tak tulis jeru.. sak jroning samudro..
Am     G        F          G
isi atiku.. ora ono sing liyo..

Int. Dm G C..

C            G    F       C  -G/B
nanging nyatane.. kowe ngapusi..
Am      G       F         G
kenyataane.. nyulayani janji..
C       G      F        C   -G/B
ajur atiku.. suloyo tresnomu..
Am           G
ngempet batinku..
       F           G
kowe tego ninggal aku..

     F
kowe sing tak sayang..
     C      -G/B Am
kowe sing tak eman..
  Dm                  G   F G
tego tenan.. nglarani aku..

Reff :
         C  Em      Dm      G
 nanging a..ku iki iseh iso ngguyu..
  Am                   Em
 ilang siji.. tukule sewu..
     F                C    -G/B Am
 laranono atiku.. tinggalno uripku..
    Dm                     G
 Gusti Allah.. mboten nate turu..

     C   Em        Dm      G
 aku sa..bar arepo kok larani..
   Am                        Em
 hukum karma.. bakal teko pesti..
      F
 udan lemahe teles..
       C    -G/B     Am
 Gusti Allah sing mbales..
     Dm           G        C
 tak lilakno.. meski loro ati..

Musik : F G C -G/B Am
        Dm G C..
        F G C -G/B Am -G
        Dm G C..

C            G    F       C
nanging nyatane.. kowe ngapusi..
Am      G       F         G
kenyataane.. nyulayani janji..
C       G      F        C
ajur atiku.. suloyo tresnomu..
Am           G
ngempet batinku..
       F           G
kowe tego ninggal aku..

     F
kowe sing tak sayang..
     C         Am
kowe sing tak eman..
  Dm                  G
tego tenan.. nglarani aku..

Reff :
         C  Em      Dm      G
 nanging a..ku iki iseh iso ngguyu..
  Am                   Em
 ilang siji.. tukule sewu..
     F                C    -G/B Am
 laranono atiku.. tinggalno uripku..
    Dm                     G
 Gusti Allah.. mboten nate turu..

     C   Em        Dm      G
 aku sa..bar arepo kok larani..
   Am                        Em
 hukum karma.. bakal teko pesti..
      F
 udan lemahe teles..
       C    -G/B     Am
 Gusti Allah sing mbales..
     Dm           G        C
 tak lilakno.. meski loro ati..
     Dm            G        C
 tak ikhlasno.. meski abot ati..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : F..
        Bb..F Dm
        Gm C F..
        Bb C F -C/E Dm
        Bb C F..

F         C    Bb       F  -C/E
panase suryo.. mendunge udan..
Dm     C          Bb          C
atiku iki.. rumongso wis ra tahan..
F           C        Bb        F   -C/E
tak tulis jeru.. sak jroning samudro..
Dm     C        Bb         C
isi atiku.. ora ono sing liyo..

Int. Gm C F..

F            C    Bb      F -C/E
nanging nyatane.. kowe ngapusi..
Dm      C       Bb        C
kenyataane.. nyulayani janji..
F       C      Bb       F  -C/E
ajur atiku.. suloyo tresnomu..
Dm           C
ngempet batinku..
       Bb          C
kowe tego ninggal aku..

     Bb
kowe sing tak sayang..
     F      -C/E Dm
kowe sing tak eman..
  Gm                  C   Bb C
tego tenan.. nglarani aku..

Reff :
         F  Am      Gm      C
 nanging a..ku iki iseh iso ngguyu..
  Dm                   Am
 ilang siji.. tukule sewu..
     Bb               F    -C/E Dm
 laranono atiku.. tinggalno uripku..
    Gm                     C
 Gusti Allah.. mboten nate turu..

     F   Am        Gm      C
 aku sa..bar arepo kok larani..
   Dm                        Am
 hukum karma.. bakal teko pesti..
      Bb
 udan lemahe teles..
       F    -C/E     Dm
 Gusti Allah sing mbales..
     Gm           C        F
 tak lilakno.. meski loro ati..

Musik : Bb C F -C/E Dm
        Gm C F..
        Bb C F -C/E Dm -C
        Bb C F..

F            C    Bb     F
nanging nyatane.. kowe ngapusi..
Dm      C       Bb        C
kenyataane.. nyulayani janji..
F       C      Bb       F
ajur atiku.. suloyo tresnomu..
Dm           C
ngempet batinku..
       Bb          C
kowe tego ninggal aku..

     Bb
kowe sing tak sayang..
     F         Dm
kowe sing tak eman..
  Gm                  C
tego tenan.. nglarani aku..

Reff :
         F  Am      Gm      C
 nanging a..ku iki iseh iso ngguyu..
  Dm                   Am
 ilang siji.. tukule sewu..
     Bb               F    -C/E Dm
 laranono atiku.. tinggalno uripku..
    Gm                     C
 Gusti Allah.. mboten nate turu..

     F   Am        Gm      C
 aku sa..bar arepo kok larani..
   Dm                        Am
 hukum karma.. bakal teko pesti..
      Bb
 udan lemahe teles..
       F    -C/E     Dm
 Gusti Allah sing mbales..
     Gm           C        F
 tak lilakno.. meski loro ati..
     Gm            C        F
 tak ikhlasno.. meski abot ati..

Chord Shinta Gisul - Lemah Teles


Lihat semua :
  • Chord Shinta Gisul
  •