Kunci Gitar Shinta Gisul - Roso Ati

Transpose:
Intro : F G F G C..
 
           F       G
tulung jogoen.. atiku..
           C       Em   Am
ojo nganti ngeliyo a..timu..
          F             G
mergo gedene.. roso tresno..
               C   C7
mung kanggo sliramu..

         F                G
sepi rasane.. adoh karo kowe..
             C      Em    Am
kepingin nyanding.. selawase..
         F                 G
tansah kelingan.. abot rasane..
            C
yen lagi kasmaran..

Int. F G F G C..

Reff :
     F               G
 sak tenane ati iki ora lilo..
        C             Em      Am
 kowe pamit kerjo ninggal aku lungo..
            Dm                   G
 demi kowe aku lilo ninggal kowe kerjo
                  C    C7
 supoyo biso urip mulyo..

         F                      G
 pesenku mung siji kowe biso njogo ati..
            C         Em      Am
 mergo mung kowe sing tak tresnani..
            Dm               G
 cepet enggalo bali aku ning kene..
                  C    G
 tansah setyo ngenteni..

Musik : C F G..
        C F G..
        F G F G C 

           F       G
tulung jogoen.. atiku..
           C       Em  Am
ojo nganti ngeliyo a..timu..
          F             G
mergo gedene.. roso tresno..
               C   C7
mung kanggo sliramu..

         F                G
sepi rasane.. adoh karo kowe..
             C      Em    Am
kepingin nyanding.. selawase..
         F                 G
tansah kelingan.. abot rasane..
            C
yen lagi kasmaran..

Int. F G F G C..

Reff :
     F               G
 sak tenane ati iki ora lilo..
        C             Em      Am
 kowe pamit kerjo ninggal aku lungo..
            Dm                   G
 demi kowe aku lilo ninggal kowe kerjo
                  C    C7
 supoyo biso urip mulyo..

         F                      G
 pesenku mung siji kowe biso njogo ati..
            C         Em      Am
 mergo mung kowe sing tak tresnani..
            Dm               G
 cepet enggalo bali aku ning kene..
                  C    G
 tansah setyo ngenteni..
            F                  G
 cepet enggalo bali aku ning kene.. 
                  C
 tansah setyo ngenteni..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Bb C Bb C F..
 
           Bb      C
tulung jogoen.. atiku..
           F       Am   Dm
ojo nganti ngeliyo a..timu..
          Bb            C
mergo gedene.. roso tresno..
               F   F7
mung kanggo sliramu..

         Bb               C
sepi rasane.. adoh karo kowe..
             F      Am    Dm
kepingin nyanding.. selawase..
         Bb                C
tansah kelingan.. abot rasane..
            F
yen lagi kasmaran..

Int. Bb C Bb C F..

Reff :
     Bb              C
 sak tenane ati iki ora lilo..
        F             Am      Dm
 kowe pamit kerjo ninggal aku lungo..
            Gm                   C
 demi kowe aku lilo ninggal kowe kerjo
                  F    F7
 supoyo biso urip mulyo..

         Bb                     C
 pesenku mung siji kowe biso njogo ati..
            F         Am      Dm
 mergo mung kowe sing tak tresnani..
            Gm               C
 cepet enggalo bali aku ning kene..
                  F    C
 tansah setyo ngenteni..

Musik : F Bb C..
        F Bb C..
        Bb C Bb C F..

           Bb      C
tulung jogoen.. atiku..
           F       Am   Dm
ojo nganti ngeliyo a..timu..
          Bb            C
mergo gedene.. roso tresno..
               F   F7
mung kanggo sliramu..

         Bb               C
sepi rasane.. adoh karo kowe..
             F      Am    Dm
kepingin nyanding.. selawase..
         Bb                C
tansah kelingan.. abot rasane..
            F
yen lagi kasmaran..

Int. Bb C Bb C F..

Reff :
     Bb              C
 sak tenane ati iki ora lilo..
        F             Am      Dm
 kowe pamit kerjo ninggal aku lungo..
            Gm                   C
 demi kowe aku lilo ninggal kowe kerjo
                  F    F7
 supoyo biso urip mulyo..

         Bb                     C
 pesenku mung siji kowe biso njogo ati..
            F         Am      Dm
 mergo mung kowe sing tak tresnani..
            Gm               C
 cepet enggalo bali aku ning kene..
                  F    C
 tansah setyo ngenteni..
            Bb                 C
 cepet enggalo bali aku ning kene.. 
                  F
 tansah setyo ngenteni..

Chord Shinta Gisul - Roso Ati


Lihat semua :
  • Chord Shinta Gisul
  •