Kunci Gitar Shinta Gisul - Skip Ora Peduli

Transpose:
Capo fret 4

Intro : F G C -G/B Am
        F G C..
        F..C..Dm G C..
        
 C    G      Am  Em
aku.. duwe roso..
          F           C
sing ra wani tak omongno..
       Dm        G        C Fm C G
mergo aku sadar aku iki sopo..

C       G
mung.. iso mbatin..
Am       Em
karo dedungo..
  F         C
mugo-mugo kowe..
  Dm         G          C G
bakal iso kroso lan nerimo..

       F        
mung kowe..
      G          C Am
sing ono ning atiku..
     F         G        
ra bakal iso diganti
       F       G
tulong ojo dilarani..

Reff :
         C          G
 ngode kowe ning story..
      Am           G
 berharap kowe ngerti..
        F         C
 la jebule kowe malah..
      Dm      G
 skip ora peduli..

     C          G
 aku mung iso pasrah..
      Am          G
 ra tau kok ngerteni..
       F           C
 mung iso ngelus dodo..
       Dm     G       C
 lan nangis.. saben dino..

Musik : F G C -G/B Am
        F G C..
        F..C..Dm G C..

C       G
mung.. iso mbatin..
Am       Em
karo dedungo..
  F         C
mugo-mugo kowe..
  Dm         G          C G
bakal iso kroso lan nerimo..

       F        
mung kowe..
      G          C Am
sing ono ning atiku..
     F         G        
ra bakal iso diganti
       F       G
tulong ojo dilarani..

Reff :
         C          G
 ngode kowe ning story..
      Am           Em
 berharap kowe ngerti..
        F         C
 la jebule kowe malah..
      Dm      G
 skip ora peduli..

     C          G
 aku mung iso pasrah..
      Am          Em
 ra tau kok ngerteni..
       F           C
 mung iso ngelus dodho..
       Dm     G       C
 lan nangis.. saben dino..

-G       C          G
 ngode kowe ning story..
      Am           Em
 berharap kowe ngerti..
        F         C
 la jebule kowe malah..
      Dm      G
 skip ora peduli..

     C          G
 aku mung iso pasrah..
      Am          Em
 ra tau kok ngerteni..
       F           C
 mung iso ngelus dodo..
       Dm     G       C
 lan nangis.. saben dino..
        Dm
 lan ngenes..
 G                     F Fm C
  mergo kowe ra duwe roso..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : A B E -B/D# C#m
        A B E..
        A..E..F#m B E..
        
 E    B      C#m G#m
aku.. duwe roso..
          A           E
sing ra wani tak omongno..
       F#m       B        E Am E B
mergo aku sadar aku iki sopo..

E       B
mung.. iso mbatin..
C#m      G#m
karo dedungo..
  A         E
mugo-mugo kowe..
  F#m        B          E  B
bakal iso kroso lan nerimo..

       A        
mung kowe..
      B          E  C#m
sing ono ning atiku..
     A         B        
ra bakal iso diganti
       A       B
tulong ojo dilarani..

Reff :
         E          B
 ngode kowe ning story..
      C#m          B
 berharap kowe ngerti..
        A         E
 la jebule kowe malah..
      F#m     B
 skip ora peduli..

     E          B
 aku mung iso pasrah..
      C#m         B
 ra tau kok ngerteni..
       A           E
 mung iso ngelus dodo..
       F#m    B       E
 lan nangis.. saben dino..

Musik : A B E -B/D# C#m
        A B E..
        A..E..F#m B E..

E       B
mung.. iso mbatin..
C#m      G#m
karo dedungo..
  A         E
mugo-mugo kowe..
  F#m        B          E  B
bakal iso kroso lan nerimo..

       A        
mung kowe..
      B          E  C#m
sing ono ning atiku..
     A         B        
ra bakal iso diganti
       A       B
tulong ojo dilarani..

Reff :
         E          B
 ngode kowe ning story..
      C#m          G#m
 berharap kowe ngerti..
        A         E
 la jebule kowe malah..
      F#m     B
 skip ora peduli..

     E          B
 aku mung iso pasrah..
      C#m         G#m
 ra tau kok ngerteni..
       A           E
 mung iso ngelus dodho..
       F#m    B       E
 lan nangis.. saben dino..

-B       E          B
 ngode kowe ning story..
      C#m          G#m
 berharap kowe ngerti..
        A         E
 la jebule kowe malah..
      F#m     B
 skip ora peduli..

     E          B
 aku mung iso pasrah..
      C#m         G#m
 ra tau kok ngerteni..
       A           E
 mung iso ngelus dodo..
       F#m    B       E
 lan nangis.. saben dino..
        F#m
 lan ngenes..
 B                     A Am E
  mergo kowe ra duwe roso..

Chord Shinta Gisul - Skip Ora Peduli


Lihat semua :
  • Chord Shinta Gisul
  •