Kunci Gitar Shinta Gisul - Lambene Tonggo

Transpose:
Capo ♪ fret 5

C
aku nduwe crito..
   Em
tentang cocote tonggo..
   F 
nduwe dirasani
      C
ra nduwe dirasani
    G           C
jebule yo mung iri..

Intro : C G Am Em
        F C Dm G..

 C                 G
opo nyatu kuwi wis patrapmu..
    Am               Em
mbendino isone ngrasani aku..
 F                 C
opo nyatu kuwi wis sifatmu..
  Dm                    G
suwe suwe tak kaprus raimu..

Reff :
       C
 gek piye, gek piye, gek piye
                       G
 mbendino kok nyangkem wae..
      G
 lek iri, lek iri, lek iri
                      C   G
 mending kowe ngomong wae..

      C
 lambemu, lambemu, lambemu
                     G
 mbendino kok mung mecucu..
     G
 amergo kowe ra bakal iso
                C   G
 dadi wong koyo aku..

Musik : C G Am Em F C Dm G
        F C Dm G C
        C..G C G C
        C.......

 C                 G
opo nyatu kuwi wis patrapmu..
    Am               Em
mbendino isone ngrasani aku..
 F                 C
opo nyatu kuwi wis sifatmu..
  Dm                    G
suwe suwe tak kaprus raimu..

Reff :
       C
 gek piye, gek piye, gek piye
                       G
 mbendino kok nyangkem wae..
      G
 lek iri, lek iri, lek iri
                      C   G
 mending kowe ngomong wae..

      C
 lambemu, lambemu, lambemu
                     G
 mbendino kok mung mecucu..
     G
 amergo kowe ra bakal iso
                C   G
 dadi wong koyo aku..

Outro : C G Am Em F C Dm G
        C G Am Em F C Dm G C
        C Am Dm G Em Am Dm G
        Em Am Dm Fm Em Am Dm G
        Em Am Dm C Am Dm G
        Em Am Dm G C

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

 F
aku nduwe crito..
   Am
tentang cocote tonggo..
   Bb 
nduwe dirasani
      F
ra nduwe dirasani
    C           F
jebule yo mung iri..

Intro : F C Dm Am
        Bb F Gm C..

 F                 C
opo nyatu kuwi wis patrapmu..
    Dm               Am
mbendino isone ngrasani aku..
 Bb                F
opo nyatu kuwi wis sifatmu..
  Gm                    C
suwe suwe tak kaprus raimu..

Reff :
       F
 gek piye, gek piye, gek piye
                       C
 mbendino kok nyangkem wae..
      C
 lek iri, lek iri, lek iri
                      F   C
 mending kowe ngomong wae..

      F
 lambemu, lambemu, lambemu
                     C
 mbendino kok mung mecucu..
     C
 amergo kowe ra bakal iso
                F   C
 dadi wong koyo aku..

Musik : F C Dm Am Bb F Gm C
        Bb F Gm C F
        F..C F C F
        F.......

 F                 C
opo nyatu kuwi wis patrapmu..
    Dm               Am
mbendino isone ngrasani aku..
 Bb                F
opo nyatu kuwi wis sifatmu..
  Gm                    C
suwe suwe tak kaprus raimu..

Reff :
       F
 gek piye, gek piye, gek piye
                       C
 mbendino kok nyangkem wae..
      C
 lek iri, lek iri, lek iri
                      F   C
 mending kowe ngomong wae..

      F
 lambemu, lambemu, lambemu
                     C
 mbendino kok mung mecucu..
     C
 amergo kowe ra bakal iso
                F   C
 dadi wong koyo aku..

Outro : F C Dm Am Bb F Gm C
        F C Dm Am Bb F Gm C F
        F Dm Gm C Am Dm Gm C
        Am Dm Gm Bbm Am Dm Gm C
        Am Dm Gm F Dm Gm C
        Am Dm Gm C F
Facebook
Twitter

Chord Shinta Gisul - Lambene Tonggo


Lihat semua :
  • Chord Shinta Gisul
  •