Kunci Gitar M.o.H - oQinawa (ft. Alya Pangesty)

Transpose:

Chord M.o.H - oQinawa (ft. Alya Pangesty)

Capo fret 1

Intro : Em..C..G..D..
        Em..C..G..D..

  G                  Bm
sering mbok baleni.. koe nglarani..
C                     D
 tumindak sing gawe kecewaning ati..
G               Bm
uwis tak cobo.. sabar nerimo..
C                     D
 nanging sliramu gawe atiku gelo..

Int. Em..C..G..D..

G                Bm
janjimu mbiyen.. bakal ngancani..
C                      D
 ra bakal lungo sampek tekaning pati..
G                 Bm
nanging nyatane.. koe mblenjani..
C
 janji wis kadung janji
      D
saiki koe malah lali..

Reff :
  Em              Bm
 emoh.. saiki aku wis emoh..
     C
 ati wis kadung cidro..
      G         D
 gawe aku nelongso..
             
   Em              Bm
 wegah.. aku wis kadung wegah..
      C
 ra bakal tak baleni..
          D      
 tresnaku sing koyo wingi..

Musik : Em..C..D..G B
        Em..C..D..B..

G                Bm
janjimu mbiyen.. bakal ngancani..
C                      D
 ra bakal lungo sampek tekaning pati..
G                 Bm
nanging nyatane.. koe mblenjani..
C
 janji wis kadung janji
      D
saiki koe malah lali..

Reff :
  Em              Bm
 emoh.. saiki aku wis emoh..
     C
 ati wis kadung cidro..
      G         D
 gawe aku nelongso..
             
   Em              Bm
 wegah.. aku wis kadung wegah..
      C
 ra bakal tak baleni..
          D      
 tresnaku sing koyo wingi..

  Em              Bm
 emoh.. saiki aku wis emoh..
     C
 ati wis kadung cidro..
      G         D
 gawe aku nelongso..
             
   Em              Bm
 wegah.. aku wis kadung wegah..
      C
 ra bakal tak baleni..
          D      
 tresnaku sing koyo wingi..

Outro : Em..C..G

Lihat semua :
  • Chord Alya Pangesty
  • Chord M.o.H
  •