Kunci Gitar Bima Tarore ft Nabila - Samudra Janji

Transpose:
♫ Capo di fret 4

Intro : F G Am G..
        F -Em -Dm -Bb G..
        Am G C..
        Dm Em Fm G..

C       G          Am
ora tau ngecewakne atiku..
F        G        C
ora tau mblenjani janji..
      Dm          G
matur nuwun kagem sedoyo
  Em               Am
roso tresno marang aku
      Dm         G         C
bakal tak jogo kabeh roso iki..

Int. Fm..G..

C               G          Am  Gm-C
nggih kang mas aku nyobo setio..
F          G           C
mergo kowe sing tak arepi..
     Dm          G
arep sopo nggodo awakku
    Em         Am
aku ra bakal kegodo
      F         G           C
marga kabeh iki kanggo sliramu..

  F           G
bakal njogo roso iki
    Em        Am
kanggo saklawase
      Bb                G
ora bakal ilang.. roso tresno..

Reff :
      F      G
 mugo-mugo kito..
        Em          Am
 angsal restuning bumi
 F          G          C
 bebarengan nganti tekaning pati..

   F       G
 mugi.. Gusti..
     Em        Am
 sageto ngijabahi
      Dm         Em
 kowe lan aku ngarungi
   Fm           G      C
 samudraning janji.. suci..

Musik : Dm C G..
        Am Em F G..

C            G          Am  G
nggih nimas aku nyobo setio..
F          G           Am
mergo kowe sing tak arepi..
     Dm          G
arep sopo nggodo awakku
    Em         Am
aku ra bakal kegodo
      Dm        G           C
marga kabeh iki kanggo sliramu..

  F           G
bakal njogo roso iki
    Em        Am
kanggo saklawase
      Bb                G
ora bakal ilang.. roso tresno..

Reff :
      F      G
 mugo-mugo kito..
        Em          Am
 angsal restuning bumi
 F          G          C
 bebarengan nganti tekaning pati..

   F       G
 mugi.. Gusti..
     Em        Am
 sageto ngijabahi
      Dm         Em
 kowe lan aku ngarungi
   Fm           G
 samudraning janji..

      F      G
 mugo-mugo kito..
        Em          Am
 angsal restuning bumi
 F          G          C
 bebarengan nganti tekaning pati..

   F       G
 mugi.. Gusti..
     Em        Am
 sageto ngijabahi
      Dm         Em
 kowe lan aku ngarungi
   Fm           G      C
 samudraning janji.. suci..

 Dm      G      C           Am
 awake dewe.. sesarengan saklawase
 Dm         G            C
 ngarungi samudraning janji..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : A B C#m B..
        A -G#m -F#m -D B..
        C#m B E..
        F#m G#m Am B..

E       B          C#m
ora tau ngecewakne atiku..
A        B        E
ora tau mblenjani janji..
      F#m         B
matur nuwun kagem sedoyo
  G#m              C#m
roso tresno marang aku
      F#m        B         E  
bakal tak jogo kabeh roso iki..

Int. Am..B..

E               B          C#m Bm-E
nggih kang mas aku nyobo setio..
A          B           E
mergo kowe sing tak arepi..
     F#m         B
arep sopo nggodo awakku
    G#m        C#m
aku ra bakal kegodo
      A         B           E
marga kabeh iki kanggo sliramu..
 
  A           B
bakal njogo roso iki
    G#m       C#m
kanggo saklawase
      D                 B
ora bakal ilang.. roso tresno..

Reff :
      A      B
 mugo-mugo kito..
        G#m         C#m
 angsal restuning bumi
 A          B          E
 bebarengan nganti tekaning pati..

   A       B
 mugi.. Gusti..
     G#m       C#m
 sageto ngijabahi
      F#m        G#m
 kowe lan aku ngarungi
   Am           B      E
 samudraning janji.. suci..

Musik : F#m E B..
        C#m G#m A B..

E            B          C#m B
nggih nimas aku nyobo setio..
A          B           C#m
mergo kowe sing tak arepi..
     F#m         B
arep sopo nggodo awakku
    G#m        C#m
aku ra bakal kegodo
      F#m       B           E
marga kabeh iki kanggo sliramu..
 
  A           B
bakal njogo roso iki
    G#m       C#m
kanggo saklawase
      D                 B
ora bakal ilang.. roso tresno..

Reff :
      A      B
 mugo-mugo kito..
        G#m         C#m
 angsal restuning bumi
 A          B          E
 bebarengan nganti tekaning pati..

   A       B
 mugi.. Gusti..
     G#m       C#m
 sageto ngijabahi
      F#m        G#m
 kowe lan aku ngarungi
   Am           B
 samudraning janji..

      A      B
 mugo-mugo kito..
        G#m         C#m
 angsal restuning bumi
 A          B          E
 bebarengan nganti tekaning pati..

   A       B
 mugi.. Gusti..
     G#m       C#m
 sageto ngijabahi
      F#m        G#m
 kowe lan aku ngarungi
   Am           B      E
 samudraning janji.. suci..

 F#m     B      E           C#m
 awake dewe.. sesarengan saklawase
 F#m        B            E
 ngarungi samudraning janji..

Chord Bima Tarore ft Nabila - Samudra Janji


Lihat semua :
  • Chord Bima Tarore
  • Chord Nabila
  •