Kunci Gitar Nabila ft. Destian - BUCIN (Cukup Semene)

Transpose:
Capo di fret 2

Reff :
        F           G
 kowe meneng aku yo meneng
    Em         Am
 ra bakal tak aruhi
    Dm         G           C    C7
 mergo yakin dudu aku sing salah..

          F            G
 yen gur arep menangan ati
  Em          Am
 aku wani ngladeni
  Dm        Em
 aku dudu budak cinta
       F       G           C
 sing iso.. terus mbok apusi..

Intro : C..F..Am..F G

    C
naliko kowe bali..
    G
aku ra bakal nompo..
      Dm
mergo mbiyen kowe
G           C         C7
sing mutusi pengen lungo..
   F            G
yo wes tak lilakno..
    Em         Am
aku ra bakal cidro..
      Dm
mergo kesuwen anggonku 
        Fm  G
nyimpen loro..

     C
bola-bali mblenjani..
      G
malah soyo nglarani..
        Dm      G
wes tak kei ati nanging kowe
C          C7
terus ngapusi..
       F         G
mulane cukup semene..
        Em          A
mending wes bubar wae..
   Dm            G         C
saiki wes ben mlaku dewe-dewe..

         F     G
ben kowe ngerteni..
           Em     Am
mandheng dolanan ati..
      Dm             G      C
aku pengen nyobo.. sepiro kuatmu..

Reff :
        F           G
 kowe meneng aku yo meneng
    Em         Am
 ra bakal tak aruhi
    Dm         G           C    C7
 mergo yakin dudu aku sing salah..

          F            G
 yen gur arep menangan ati
  Em          Am
 aku wani ngladeni
  Dm        Em
 aku dudu budak cinta
       F       G           C
 sing iso.. terus mbok apusi..

Musik : F G Em  Am
        Am Bb..G...

     C
bola-bali mblenjani..
      G
malah soyo nglarani..
        Dm      G
wes tak kei ati nanging kowe
C          C7
terus ngapusi..
       F         G
mulane cukup semene..
        Em          A
mending wes bubar wae..
   Dm            G         C
saiki wes ben mlaku dewe-dewe..

         F     G
ben kowe ngerteni..
           Em     Am
mandheng dolanan ati..
      Dm             G      C
aku pengen nyobo.. sepiro kuatmu..

Reff :
        F           G
 kowe meneng aku yo meneng
    Em         Am
 ra bakal tak aruhi
    Dm         G           C    C7
 mergo yakin dudu aku sing salah..

          F            G
 yen gur arep menangan ati
  Em          Am
 aku wani ngladeni
  Dm        G              C   
 aku dudu budak cinta nggo kowe..

        F           G
 kowe meneng aku yo meneng
    Em         Am
 ra bakal tak aruhi
    Dm         G           C    C7
 mergo yakin dudu aku sing salah..

          F            G
 yen gur arep menangan ati
  Em          Am
 aku wani ngladeni
  Dm        Em
 aku dudu budak cinta
       F       G           C
 sing iso.. terus mbok apusi..
  F           G
 aku.. dudu budak cinta
                  F  Em G C
 sing iso mbok apusi..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Reff :
        G           A
 kowe meneng aku yo meneng
    F#m        Bm
 ra bakal tak aruhi
    Em         A           D    D7
 mergo yakin dudu aku sing salah..

          G            A
 yen gur arep menangan ati
  F#m         Bm
 aku wani ngladeni
  Em        F#m
 aku dudu budak cinta
       G       A           D
 sing iso.. terus mbok apusi..

Intro : D..G..Bm..G A

    D
naliko kowe bali..
    A
aku ra bakal nompo..
      Em
mergo mbiyen kowe
A           D         D7
sing mutusi pengen lungo..
   G            A
yo wes tak lilakno..
    F#m        Bm
aku ra bakal cidro..
      Em
mergo kesuwen anggonku 
        Gm  A
nyimpen loro..

     D
bola-bali mblenjani..
      A
malah soyo nglarani..
        Em      A
wes tak kei ati nanging kowe
D          D7
terus ngapusi..
       G         A
mulane cukup semene..
        F#m         B
mending wes bubar wae..
   Em            A         D
saiki wes ben mlaku dewe-dewe..

         G     A
ben kowe ngerteni..
           F#m    Bm
mandheng dolanan ati..
      Em             A      D
aku pengen nyobo.. sepiro kuatmu..

Reff :
        G           A
 kowe meneng aku yo meneng
    F#m        Bm
 ra bakal tak aruhi
    Em         A           D    D7
 mergo yakin dudu aku sing salah..

          G            A
 yen gur arep menangan ati
  F#m         Bm
 aku wani ngladeni
  Em        F#m
 aku dudu budak cinta
       G       A           D
 sing iso.. terus mbok apusi..

Musik : G A F#m Bm
        Bm C..A...

     D
bola-bali mblenjani..
      A
malah soyo nglarani..
        Em      A
wes tak kei ati nanging kowe
D          D7
terus ngapusi..
       G         A
mulane cukup semene..
        F#m         B
mending wes bubar wae..
   Em            A         D
saiki wes ben mlaku dewe-dewe..

         G     A
ben kowe ngerteni..
           F#m    Bm
mandheng dolanan ati..
      Em             A      D
aku pengen nyobo.. sepiro kuatmu..

Reff :
        G           A
 kowe meneng aku yo meneng
    F#m        Bm
 ra bakal tak aruhi
    Em         A           D    D7
 mergo yakin dudu aku sing salah..

          G            A
 yen gur arep menangan ati
  F#m         Bm
 aku wani ngladeni
  Em        A              D   
 aku dudu budak cinta nggo kowe..

        G           A
 kowe meneng aku yo meneng
    F#m        Bm
 ra bakal tak aruhi
    Em         A           D    D7
 mergo yakin dudu aku sing salah..

          G            A
 yen gur arep menangan ati
  F#m         Bm
 aku wani ngladeni
  Em        F#m
 aku dudu budak cinta
       G       A           D
 sing iso.. terus mbok apusi..
  G           A
 aku.. dudu budak cinta
                  G  F#m A D
 sing iso mbok apusi..
Facebook
Twitter

Chord Nabila ft. Destian - BUCIN (Cukup Semene)


Lihat semua :
  • Chord Destian
  • Chord Nabila
  •