Kunci Gitar Didi Kempot feat. Yan Vellia - Layang Layang

Transpose:
Intro : F G C Am Dm G C
        Em F G C Am
        Dm G C -F G..

         C        G       C
layang-layang mas putus talinya
        F                C
kertase suwek kecantol kawat
         Dm     G       C  Am
kelangan tresno koyo kiamat..
         Dm                G
jroning ati rasane koyo ra kuat..

         C        G         C
layang-layang mas terbang dilangit
       F                C
taline pedhot digondol angin
       Dm   G         C  Am
rasane abot neng ati isin..
       Dm          G       C
kebangeten sliramu wes ora eling..

Int. Em..Am Dm G C..

Reff :
  C                    G
  sing salah aku opo kowe
  G                       C
  tresno kok dadi koyo ngene
  C                       F
  sing mbiyen podo dikarepke
            C           G        C
  ra tak nyono tresnomu mung ono lambe..

  F
  wes ojo nangis 
           C
  mbesuk kowe tak golekke
           G                C
  wong suriname sing gedhe tresnane..

Musik : C G C..F..C..
        Dm G C Am Dm..G..

         C        G         C
layang-layang mas terbang dilangit
       F                C
taline pedhot digondol angin
       Dm   G         C  Am
rasane abot neng ati isin..
       Dm          G       C
kebangeten sliramu wes ora eling..

Int. Em..Am Dm G C..

Reff :
  C                    G
  sing salah aku opo kowe
  G                       C
  tresno kok dadi koyo ngene
  C                       F
  sing mbiyen podo dikarepke
            C           G        C
  ra tak nyono tresnomu mung ono lambe..

  F
  wes ojo nangis 
           C
  mbesuk kowe tak golekke
           G                C
  wong suriname sing gedhe tresnane..

  F
  wes ojo nangis 
           C
  mbesuk kowe tak golekke
           G                C
  tak golekke anake kancaku dewe..

Chord Didi Kempot feat. Yan Vellia - Layang Layang


Lihat semua :
  • Chord Didi Kempot
  • Chord Yan Vellia
  •