Kunci Gitar Didi Kempot - Mentolo

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : C C G
        F G F C
        C C G
        F G F C
        C Bb G..

C              Em
aku kurang opo nganti kowe tego
F                       G
ninggalke aku tanpo ngrumangsani dosa
Am               Em          Am
aku ora ngiro.. aku ora nyongko..
  F
kebangeten tenan  
          G
ning mburiku kowe ngliyo..

C           Em
salahku opo gek dosaku opo
F                    G
nganti ning aku iki awakmu mentolo..
Am                Em         Am
isih ra ilang.. soko njero moto..
   F
wektu kowe teko 
           G
ngejak nyambung tali tresno..

Reff :
           C
  ning ngendi..
     G
  janji sing tak gondeli
  F
  opo ra eling 
           G
  sumpah setiamu ndek wingi..

       C
  janjine..
        G
  setyo nganti tekan pati
  F
  nanging nyatane 
         G
  kowe gawe loro ati..

  F
  atiku loro.. 
         C              Am
  nganti tembus ning ndodo..
    F           G       C
  bareng ngerti saiki kowe cidro..

Musik : Dm G C
        Dm G C
        Am F G C
        Am F G C G

C              Em
aku kurang opo nganti kowe tego
F                       G
ninggalke aku tanpo ngrumangsani dosa
Am               Em          Am
aku ora ngiro.. aku ora nyongko..
  F
kebangeten tenan  
          G
ning mburiku kowe ngliyo..

C           Em
salahku opo gek dosaku opo
F                    G
nganti ning aku iki awakmu mentolo..
Am                Em         Am
isih ra ilang.. soko njero moto..
   F
wektu kowe teko 
           G
ngejak nyambung tali tresno..

Reff :
           C
  ning ngendi.. 
        G
  janji sing tak gondeli
  F
  opo ra eling 
           G
  sumpah setiamu ndek wingi..

       C
  janjine..
            G
  setyo nganti tekan pati
  F
  nanging nyatane 
         G
  kowe gawe loro ati..

  F
  atiku loro.. 
         C              Am
  nganti tembus ning ndodo..
    F           G       C
  bareng ngerti saiki kowe cidro..

  F
  atiku loro.. 
         C              Am
  nganti tembus ning ndodo..
    F           G       C
  bareng ngerti saiki kowe cidro..

Outro : C

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D D A
        G A G D
        D D A
        G A G D
        D C A..

D              F#m
aku kurang opo nganti kowe tego
G                       A
ninggalke aku tanpo ngrumangsani dosa
Bm               F#m         Bm
aku ora ngiro.. aku ora nyongko..
  G
kebangeten tenan  
          A
ning mburiku kowe ngliyo..

D           F#m
salahku opo gek dosaku opo
G                    A
nganti ning aku iki awakmu mentolo..
Bm                F#m        Bm
isih ra ilang.. soko njero moto..
   G
wektu kowe teko 
           A
ngejak nyambung tali tresno..

Reff :
           D
  ning ngendi..
     A
  janji sing tak gondeli
  G
  opo ra eling 
           A
  sumpah setiamu ndek wingi..

       D
  janjine..
        A
  setyo nganti tekan pati
  G
  nanging nyatane 
         A
  kowe gawe loro ati..

  G
  atiku loro.. 
         D              Bm
  nganti tembus ning ndodo..
    G           A       D
  bareng ngerti saiki kowe cidro..

Musik : Em A D
        Em A D
        Bm G A D
        Bm G A D A

D              F#m
aku kurang opo nganti kowe tego
G                       A
ninggalke aku tanpo ngrumangsani dosa
Bm               F#m         Bm
aku ora ngiro.. aku ora nyongko..
  G
kebangeten tenan  
          A
ning mburiku kowe ngliyo..

D           F#m
salahku opo gek dosaku opo
G                    A
nganti ning aku iki awakmu mentolo..
Bm                F#m        Bm
isih ra ilang.. soko njero moto..
   G
wektu kowe teko 
           A
ngejak nyambung tali tresno..

Reff :
           D
  ning ngendi.. 
        A
  janji sing tak gondeli
  G
  opo ra eling 
           A
  sumpah setiamu ndek wingi..

       D
  janjine..
            A
  setyo nganti tekan pati
  G
  nanging nyatane 
         A
  kowe gawe loro ati..

  G
  atiku loro.. 
         D              Bm
  nganti tembus ning ndodo..
    G           A       D
  bareng ngerti saiki kowe cidro..

  G
  atiku loro.. 
         D              Bm
  nganti tembus ning ndodo..
    G           A       D
  bareng ngerti saiki kowe cidro..

Outro : D

Chord Didi Kempot - Mentolo


Lihat semua :
  • Chord Didi Kempot
  •