Kunci Gitar Didi Kempot - Isih Tresno

Transpose:
Intro : C Em F G
        C Em F G C..

    C          Em
yen kowe isih urip ning dunyo
 F                 G
opo kowe gelem nemoni aku sedino
    C               Em
yen kowe pancen wis ora ono
 F                 G
opo kowe gelem ngimpeni aku sedelo..

Am                Em
aku isih tresno kowe
    Dm           G     C
tresnamu wenehno neng aku dewe 
 Am               Em
aku isih seneng kowe
      F         D
tresnaku ora luntur
          G
yo mung siji kanggo kowe..

Reff :
      C              Em
 aku isih.. tresno kowe..
      F            G
 ora ono.. uwong liyane..
      C            Em
 aku isih.. seneng kowe..
          F            G
 nganti mati mung kowe dewe..
     (C)
 selawase..

Int. C F Dm G
     Am Em F G C
     Am Em F D G
     C F C F

    C          Em
yen kowe isih urip ning dunyo
 F               G
opo kowe gelem nemoni aku sedino
    C               Em
yen kowe pancen wis ora ono
 F                 G
opo kowe gelem ngimpeni aku sedelo..

Am                Em
aku isih tresno kowe
    Dm        G        C
tresnamu wenehno neng aku dewe 
 Am               Em
aku isih seneng kowe
      F         D
tresnaku ora luntur
          G
yo mung siji kanggo kowe..

Reff :
      C              Em
 aku isih.. tresno kowe..
      F            G
 ora ono.. uwong liyane..
      C            Em
 aku isih.. seneng kowe..
          F            G
 nganti mati mung kowe dewe..

      C              Em
 aku isih.. tresno kowe..
      F            G
 ora ono.. uwong liyane..
      C            Em
 aku isih.. seneng kowe..
          F            G
 nganti mati mung kowe dewe..
    (C)
 selawase..

Outro : C Em F G
        C Em F G C..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A C#m D E
        A C#m D E A..

    A          C#m
yen kowe isih urip ning dunyo
 D                 E
opo kowe gelem nemoni aku sedino
    A               C#m
yen kowe pancen wis ora ono
 D                 E
opo kowe gelem ngimpeni aku sedelo..

F#m               C#m
aku isih tresno kowe
    Bm           E     A
tresnamu wenehno neng aku dewe 
 F#m              C#m
aku isih seneng kowe
      D         B
tresnaku ora luntur
          E
yo mung siji kanggo kowe..

Reff :
      A              C#m
 aku isih.. tresno kowe..
      D            E
 ora ono.. uwong liyane..
      A            C#m
 aku isih.. seneng kowe..
          D            E
 nganti mati mung kowe dewe..
     (A)
 selawase..

Int. A D Bm E
     F#m C#m D E A
     F#m C#m D B E
     A D A D

    A          C#m
yen kowe isih urip ning dunyo
 D               E
opo kowe gelem nemoni aku sedino
    A               C#m
yen kowe pancen wis ora ono
 D                 E
opo kowe gelem ngimpeni aku sedelo..

F#m               C#m
aku isih tresno kowe
    Bm        E        A
tresnamu wenehno neng aku dewe 
 F#m              C#m
aku isih seneng kowe
      D         B
tresnaku ora luntur
          E
yo mung siji kanggo kowe..

Reff :
      A              C#m
 aku isih.. tresno kowe..
      D            E
 ora ono.. uwong liyane..
      A            C#m
 aku isih.. seneng kowe..
          D            E
 nganti mati mung kowe dewe..

      A              C#m
 aku isih.. tresno kowe..
      D            E
 ora ono.. uwong liyane..
      A            C#m
 aku isih.. seneng kowe..
          D            E
 nganti mati mung kowe dewe..
    (A)
 selawase..

Outro : A C#m D E
        A C#m D E A..

Chord Didi Kempot - Isih Tresno


Lihat semua :
  • Chord Didi Kempot
  •