Kunci Gitar Didi Kempot - Istighfar Sak Kuatmu

Transpose:
Intro : C Fm C Fm C

C
 kelingan duso
       Fm
dosaku kepungkur
C
 kelingan awakku
        Em
sing ra tau ngeroso syukur
F               G
kabeh opo sing tak suwun
Em            Am
Gusti Allah turuti
 Dm                   G
ora lali marang.. awakku iki..

C
 segede-gedene
          Fm
duso sing kepungkur
C
 ojo nganti mandek
      Em
ndungamu nyuwun pangapuro
F          G
tambanono atimu
      Em        Am
istighfar sak kuatmu
    Dm
kanggo mbuka dalan tobat
G
sak ombo ambane..

Reff :
  C                        F
 opo aku pantes mlebu ning suwargo
  G           F       Em
 aku yo ra pingin melbu neroko
 A                      Dm
 ati iki mung nyuwun Gusti Allah
 F                        G
 kerso nyepurani se kabeh duso..

  C                        F
 opo aku pantes mlebu ning suwargo
  G           F       Em
 aku yo ra pingin mlebu neroko
 A                      Dm
 ati iki mung nyuwun Gusti Allah
 F                        G
 kerso nyepurani se kabeh duso..
 F           G    C       Fm C
 mergo aku dudu sopo-sopo..

Musik : F G Em Am
        Dm G C
        F G Em Am
        Dm G C

C
 segede-gedene
          Fm
duso sing kepungkur
C
 ojo nganti mandek
      Em
ndungamu nyuwun pangapuro
F          G
tambanono atimu
      Em        Am
istighfar sak kuatmu
    Dm
kanggo mbuka dalan tobat
G
sak ombo ambane..

Reff :
  C                        F
 opo aku pantes mlebu ning suwargo
  G           F       Em
 aku yo ra pingin melbu neroko
 A                      Dm
 ati iki mung nyuwun Gusti Allah
 F                        G
 kerso nyepurani se kabeh duso..

  C                        F
 opo aku pantes mlebu ning suwargo
  G           F       Em
 aku yo ra pingin mlebu neroko
 A                      Dm
 ati iki mung nyuwun Gusti Allah
 F                        G
 kerso nyepurani se kabeh duso..
 F           G    C
 mergo aku dudu sopo-sopo..

Outro : F G C

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : G Cm G Cm G

G
 kelingan duso 
       Cm
dosaku kepungkur
G                 
 kelingan awakku
        Bm
sing ra tau ngeroso syukur
C               D
kabeh opo sing tak suwun
Bm            Em
Gusti Allah turuti
 Am                   D
ora lali marang.. awakku iki..

G 
 segede-gedene 
          Cm
duso sing kepungkur
G
 ojo nganti mandek
      Bm
ndungamu nyuwun pangapuro
C          D
tambanono atimu
      Bm        Em
istighfar sak kuatmu
    Am
kanggo mbuka dalan tobat
D
sak ombo ambane..

Reff :
  G                        C  
 opo aku pantes mlebu ning suwargo
  D           C       Bm
 aku yo ra pingin melbu neroko
 E                      Am
 ati iki mung nyuwun Gusti Allah
 C                        D
 kerso nyepurani se kabeh duso..

  G                        C  
 opo aku pantes mlebu ning suwargo
  D           C       Bm
 aku yo ra pingin mlebu neroko
 E                      Am
 ati iki mung nyuwun Gusti Allah
 C                        D
 kerso nyepurani se kabeh duso..
 C           D    G       Cm G
 mergo aku dudu sopo-sopo..

Musik : C D Bm Em
        Am D G
        C D Bm Em
        Am D G

G 
 segede-gedene 
          Cm
duso sing kepungkur
G
 ojo nganti mandek
      Bm
ndungamu nyuwun pangapuro
C          D
tambanono atimu
      Bm        Em
istighfar sak kuatmu
    Am
kanggo mbuka dalan tobat
D
sak ombo ambane..

Reff :
  G                        C  
 opo aku pantes mlebu ning suwargo
  D           C       Bm
 aku yo ra pingin melbu neroko
 E                      Am
 ati iki mung nyuwun Gusti Allah
 C                        D
 kerso nyepurani se kabeh duso..

  G                        C  
 opo aku pantes mlebu ning suwargo
  D           C       Bm
 aku yo ra pingin mlebu neroko
 E                      Am
 ati iki mung nyuwun Gusti Allah
 C                        D
 kerso nyepurani se kabeh duso..
 C           D    G
 mergo aku dudu sopo-sopo..

Outro : C D G

Chord Didi Kempot - Istighfar Sak Kuatmu


Lihat semua :
  • Chord Didi Kempot
  •