Kunci Gitar Didi Kempot - Kerajang Tresno

Transpose:
Intro : G F#m Em D
        G F#m Em D..
        G Bm E..Am..D..
        B..E..Am..D..

             G    G7
koyo diiris iris atiku..
C       D        G
 moco layang undanganmu..
          E          Am
jroning batin ku keloro loro..
A                 D
 ndiko bakal polo kromo..

              G        G7
koyo dirajang rajang ragaku..
C       D       G
 ngrasakake lelakonku..
       E      Am
tanpo aku ora ngerteni..
D              G
 eluhku netes ono pipi..

Reff :
        G7           C
 lilo lilo wes tak lilakake..
 D             G
  senajan abot sanggane..
         G7           C
 opo wes pancen dudu jodoku..
 A                   D -D# -D -D# D
  kudu pisah karo sliramu..

            G      G7
najan atiku dadi ajur..
C         D    G
 tresnaku ra bakal luntur..
             E     Am
wong yen tresno ra mesti duweni
D              (G)
 najan sumundul ning ati..

Musik : G Bm E..Am..D..
        B..E..Am..D..

              G         G7
koyo dirajang rajang ragaku..
C       D       G
 ngrasakake lelakonku..
       E      Am
tanpo aku ora ngerteni..
D              G
 eluhku netes ono pipi..

Reff :
        G7           C
 lilo lilo wes tak lilakake..
 D             G
  senajan abot sanggane..
         G7           C
 opo wes pancen dudu jodoku..
 A                   D -D# -D -D# D
  kudu pisah karo sliramu..

            G     G7
najan atiku dadi ajur..
C         D    G
 tresnaku ra bakal luntur..
             E     Am
wong yen tresno ra mesti duweni
D              (G)
 najan sumundul ning ati..

Outro : G Am Bm C -D
        G Am Bm C -D G



Chord Didi Kempot - Kerajang Tresno


Lihat semua :
  • Chord Didi Kempot
  •