Kunci Gitar Didi Kempot - Siji Welingku

Transpose:
Intro : C  F G 
        C  F G

C              Dm
siji welingku, siji welingku
C   F     -D      G
ojo nganti kok lerwak'ke
F      G      Em          A
emanen dek'e, ojo kok tinggalke
Dm       G      C ..Dm G
koyo aku dek biyen..

C            Dm
lalekno aku, lalekno aku
C     F   -D        G
ora susah kok pikir meneh
F          G         Em          A
sok no tresnamu, tresno sing pungkasan
Dm      G     C
jujur seko atimu..

Int. Dm..Em..F G C..
     Dm..Em..F G C..

Reff :
  E                    Am
  koyo putihe mego ing nduwur
       F        G        C
  kang durung ketutup mendung
  E                       Am
  koyo bening embun wayah isuk
      D             G
  tresnane marang awakmu oh..

#)
 C            Dm
 aku mbaleni, jo kok tatoni
 C      Bb    A
 prio koyo dek'e..
 F       F#m  G           Am
 tak pujiake, kowe wong loro
 Dm      G      C ..Dm G
 rukun tekan tembe..

C            Dm
lalekno aku, lalekno aku
C     F   -D        G
ora susah kok pikir meneh
F          G     Em              A
sok no tresnamu, tresno sing pungkasan
Dm      G     C
jujur seko atimu..

Int. Dm..Em..F G C..
     Dm..Em..F G C..

Reff :
  E                    Am
  koyo putihe mego ing nduwur
       F        G        C
  kang durung ketutup mendung
  E                       Am
  koyo bening embun wayah isuk
      D            G
  tresnane marang awakmu oh..

#)
 C            Dm
 aku mbaleni, jo kok tatoni
 C      Bb    A
 prio koyo dek'e..
 F       F#m  C           Am
 tak pujiake, kowe wong loro
 Dm      G      C   
 rukun tekan tembe..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : F  Bb C 
        F  Bb C

F              Gm
siji welingku, siji welingku
F   Bb    -G/B    C
ojo nganti kok lerwak'ke
Bb     C      Am          D
emanen dek'e, ojo kok tinggalke
Gm       C      F ..Gm C
koyo aku dek biyen..

F            Gm
lalekno aku, lalekno aku
F     Bb -G/B       C
ora susah kok pikir meneh
Bb         C         Am          D
sok no tresnamu, tresno sing pungkasan
Gm      C     F
jujur seko atimu..

Int. Gm..Am..Bb C F..
     Gm..Am..Bb C F..

Reff :
  A                    Dm
  koyo putihe mego ing nduwur
       Bb       C        F
  kang durung ketutup mendung
  A                       Dm
  koyo bening embun wayah isuk
      G             C
  tresnane marang awakmu oh..

#)
 F            Gm
 aku mbaleni, jo kok tatoni
 F      D#    D
 prio koyo dek'e..
 Bb      Bm   C           Dm
 tak pujiake, kowe wong loro
 Gm      C      F ..Gm C
 rukun tekan tembe..

F            Gm
lalekno aku, lalekno aku
F     Bb  -G/B      C
ora susah kok pikir meneh
Bb         C     Am              D
sok no tresnamu, tresno sing pungkasan
Gm      C     F
jujur seko atimu..

Int. Gm..Am..Bb C F..
     Gm..Am..Bb C F..

Reff :
  A                    Dm
  koyo putihe mego ing nduwur
       Bb       C        F
  kang durung ketutup mendung
  A                       Dm
  koyo bening embun wayah isuk
      G            C
  tresnane marang awakmu oh..

#)
 F            Gm
 aku mbaleni, jo kok tatoni
 F      D#    D
 prio koyo dek'e..
 Bb      Bm   F           Dm
 tak pujiake, kowe wong loro
 Gm      C      F   
 rukun tekan tembe..
Facebook
Twitter

Chord Didi Kempot - Siji Welingku


Lihat semua :
  • Chord Didi Kempot
  •