Kunci Gitar Didi Kempot - Ngopo Kudu Pisah

Transpose:
Intro : C F G C
        Am Dm G C..
        C F G C
        Am Dm G C..
        F..-G
         
  C              Em
kapan durung ngerti
   F 
nandes tatu dodo
     G
sing gawe nelongso
  C
biso mari..

  C          Em
kapan durung ngerti
 F
opo aku biso
   G
nompo tresno liyo
     C
nggo nambani..

C-G/B-Am         Em
wes a-keh.. sing ngandani
 F        G           C
ajar seko sitik ngelalekake
C-G/B-Am            Em
nga-la-mun.. seneng dewe
  D                   G     
dudu dalan kanggo nuntasake 
G
sedihmu..

Reff :
  C              F
  bisane podo nduweni
  G                   C
  opo mung wates nong ngimpi
  C            F -Em  Am
  seprene aku ora ngerti
  F     G    C
  ngopo kudu pisah..

Int. Em F G..

C         Em
opo aku salah
  F
males katresnane
     G    
sing wes di buktek'ke..
  C
cukup suwe..

 C        Em
opo dek'e salah
     F
ntresnani awakku
    G
ben kahananku meng, 
  C
koyo ngene..

C-G/B-Am          Em
i-sa-ku.. mung nyenyuwun
 F           G       C
ono mukjizat sing anekani
C-G/B-Am         Em
ban-da-ku.. mung katresnan
     D                   G
sing tuwuh tulus no jero ati
G
sedihe..

Reff :
  C              F
  bisane podo nduweni
  G                   C
  opo mung wates nong ngimpi
  C            F -Em  Am
  seprene aku ora ngerti
  F     G    C
  ngopo kudu pisah..

  Int. Em F G..

  C              F
  bisane podo nduweni
  G                   C
  opo mung wates nong ngimpi
  C            F -Em  Am
  seprene aku ora ngerti
  F     G    C
  ngopo kudu pisah..
  C            F Em  Am
  seprene aku ora ngerti
  F     G    (C)
  ngopo kudu pisah..

Outro : C F C F C..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : E A B E
        C#m F#m B E..
        E A B E
        C#m F#m B E..
        A..-B
         
  E              G#m
kapan durung ngerti
   A   
nandes tatu dodo
     B
sing gawe nelongso
  E
biso mari..

  E          G#m
kapan durung ngerti
 A
opo aku biso
   B
nompo tresno liyo
     E
nggo nambani..

E-B/D#-C#m       G#m
wes a-keh.. sing ngandani
 A        B           E
ajar seko sitik ngelalekake
E-B/D#-C#m          G#m
nga-la-mun.. seneng dewe
  F#                  B     
dudu dalan kanggo nuntasake 
B
sedihmu..

Reff :
  E              A
  bisane podo nduweni
  B                   E
  opo mung wates nong ngimpi
  E            A -G#m C#m
  seprene aku ora ngerti
  A     B    E
  ngopo kudu pisah..

Int. G#m A B..

E         G#m
opo aku salah
  A
males katresnane
     B    
sing wes di buktek'ke..
  E
cukup suwe..

 E        G#m
opo dek'e salah
     A
ntresnani awakku
    B
ben kahananku meng, 
  E
koyo ngene..

E-B/D#-C#m        G#m
i-sa-ku.. mung nyenyuwun
 A           B       E
ono mukjizat sing anekani
E-B/D#-C#m       G#m
ban-da-ku.. mung katresnan
     F#                  B
sing tuwuh tulus no jero ati
B
sedihe..

Reff :
  E              A
  bisane podo nduweni
  B                   E
  opo mung wates nong ngimpi
  E            A -G#m C#m
  seprene aku ora ngerti
  A     B    E
  ngopo kudu pisah..

  Int. G#m A B..

  E              A
  bisane podo nduweni
  B                   E
  opo mung wates nong ngimpi
  E            A -G#m C#m
  seprene aku ora ngerti
  A     B    E
  ngopo kudu pisah..
  E            A -G#m C#m
  seprene aku ora ngerti
  A     B    (E)
  ngopo kudu pisah..

Outro : E A E A E..

Chord Didi Kempot - Ngopo Kudu Pisah


Lihat semua :
  • Chord Didi Kempot
  •