Kunci Gitar Arya Satria - Kowe Mileh Liyane

Transpose:
Intro : C Am F G G-F-Em
        C Am F G..

C                     Am
loro atiku iki, mergo kowe
F                     G
tatu atiku iki, mergo kowe
Em
kowe seng tak tresnani
       Am
gawe lorone atiku..
  F                    G
kebangeten awakmu karo aku..

C                           Am
gede tresnoku amung, kanggo kowe..
F                               G
gede roso sayangku, mung kanggo kowe..
Em                     Am
nanging kowe tego karo aku..
  F                           G
mutus tresnoku kowe mileh liyane..

Reff :
 C                     Am
 aku ra nglarang yen kowe wes ra sayang
 F                  G
 aku ra mekso yen kowe wes ra tresno
 C                    Am
 nanging carane mbok ojo koyo ngene
      F                      G
 kowe tresno liyane wong aku iseh neng kene..
 Em              Am
 loro.. rasane loro..
  F           G    C
 atiku.. mbok gawe loro..

Musik : C Am F G G-F-Em
        C Am F G..

C                           Am
gede tresnoku amung, kanggo kowe..
F                               G
gede roso sayangku, mung kanggo kowe..
Em                     Am
nanging kowe tego karo aku..
  F                           G
mutus tresnoku kowe mileh liyane..

Reff :
 C                     Am
 aku ra nglarang yen kowe wes ra sayang
 F                  G
 aku ra mekso yen kowe wes ra tresno
 C                    Am
 nanging carane mbok ojo koyo ngene
      F                      G
 kowe tresno liyane wong aku iseh neng kene..
 Em              Am
 loro.. rasane loro..
  F           G    C
 atiku.. mbok gawe loro..
  F           G    C
 atiku.. mbok gawe loro..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A F#m D E E-D-C#m
        A F#m D E..

A                     F#m
loro atiku iki, mergo kowe
D                     E
tatu atiku iki, mergo kowe
C#m
kowe seng tak tresnani
       F#m
gawe lorone atiku..
  D                    E
kebangeten awakmu karo aku..

A                           F#m
gede tresnoku amung, kanggo kowe..
D                               E
gede roso sayangku, mung kanggo kowe..
C#m                    F#m
nanging kowe tego karo aku..
  D                           E
mutus tresnoku kowe mileh liyane..

Reff :
 A                     F#m
 aku ra nglarang yen kowe wes ra sayang
 D                  E
 aku ra mekso yen kowe wes ra tresno
 A                    F#m
 nanging carane mbok ojo koyo ngene
      D                      E
 kowe tresno liyane wong aku iseh neng kene..
 C#m             F#m
 loro.. rasane loro..
  D           E    A
 atiku.. mbok gawe loro..

Musik : A F#m D E E-D-C#m
        A F#m D E..

A                           F#m
gede tresnoku amung, kanggo kowe..
D                               E
gede roso sayangku, mung kanggo kowe..
C#m                    F#m
nanging kowe tego karo aku..
  D                           E
mutus tresnoku kowe mileh liyane..

Reff :
 A                     F#m
 aku ra nglarang yen kowe wes ra sayang
 D                  E
 aku ra mekso yen kowe wes ra tresno
 A                    F#m
 nanging carane mbok ojo koyo ngene
      D                      E
 kowe tresno liyane wong aku iseh neng kene..
 C#m             F#m
 loro.. rasane loro..
  D           E    A
 atiku.. mbok gawe loro..
  D           E    A
 atiku.. mbok gawe loro..
Facebook
Twitter

Chord Arya Satria - Kowe Mileh Liyane


Lihat semua :
  • Chord Arya Satria
  •