Kunci Gitar Arya Satria - Tekomu Dadi Tomboku

Transpose:
Intro : C Em Am Em
        Am Em Dm..G..

      C             Em
wis pirang pirang tahun
     Am        Em
kowe ninggalne aku..
  Am            Em
lungo neng endi paranmu
    Dm                   G
opo wis pancen lali karo aku..

      F      G
saben dino rasane..
  Em      Am
kelingan awakmu..
  F                     G
soyo angel nglalekne sliramu..

Int. F G C..

            C         Em
tresno seng kependem iki
     Am             Em
rino wengi mung ngenteni
 Am         Em
aku ra bisa ngudari
            F                  G
tresno sing nali neng njero ati..

Reff :
        C           Em
 kowe tego ninggal aku..
          Am          Em
 tego ninggalne tresnoku..
           F          C
 neng endi welas kasihmu..
           C      G
 neng endi roso welasmu..

          C         Em
 wis suwe aku ngenteni..
         Am           Em
 kabarmu saiki neng endi..
         F        C
 bendino atiku rindu..
        C
 tekomu sing dadi tomboku..

Int. Am Em Am Em
     Dm..G..G..

      C             Em
wis pirang pirang tahun
     Am        Em
kowe ninggalne aku
  Am            Em
lungo neng endi paranmu
    F                    G
opo wis pancen lali karo aku..

      F      G
saben dino rasane..
  Em      Am
kelingan awakmu..
  F                     G
soyo angel nglalekne sliramu..

Musik : C..Am..F..G..G..

Reff :
        C           Em
 kowe tego ninggal aku..
          Am          Em
 tego ninggalne tresnoku..
           F          C
 neng endi welas kasihmu..
           C      G
 neng endi roso welasmu..

          C         Em
 wis suwe aku ngenteni..
         Am           Em
 kabarmu saiki neng endi..
         F        C
 bendino atiku rindu..
        C
 tekomu sing dadi tomboku..

        C           Em
 kowe tego ninggal aku..
          Am          Em
 tego ninggalne tresnoku..
           F          C
 neng endi welas kasihmu..
           C      G
 neng endi roso welasmu..

          C         Em
 wis suwe aku ngenteni..
         Am           Em
 kabarmu saiki neng endi..
         F        C
 bendino atiku rindu..
        C
 tekomu sing dadi tomboku..
Facebook
Twitter

Chord Arya Satria - Tekomu Dadi Tomboku


Lihat semua :
  • Chord Arya Satria
  •