Kunci Gitar Salah Roso Tresno - Almera Sabrina feat. Arya Satria

Transpose:
Capo di fret 5

Intro : Am..Dm..G..C..
        Dm..G..Am..

Am                   Dm
aku ngerti roso sing tak roso salah..
G                   C
aku ngerti roso tresno iki nglarani..
Am                Dm
nanging aku ora biso mungkiri..
G                   Am           E
roso tresnoku lahir songko atiku..

Am               Dm
aku ra ngiro aku nduwe roso tresno..
G
marang sliramu
          C
wong sing nduwe sesandingan..
Am                Dm
nanging atiku ora biso tak pungkiri..
G                   Am
roso tresnoku ugo lahir songko atiku.. 

Musik : Dm..Am..E..Am..
        Em..Em..G Em

Reff :
  Am              Dm
 se..najan tresnoku gede..
  G                C
 aku ora.. biso nduweni..
    Am            Dm
 mergo aku.. wis ono wong liyo..
  E
 ora tego.. yen kudu nglarani...

    Am             Dm
 pancen abot.. yen to roso tresno..
  G                 C
 ora biso.. melu nduweni..
   Am                Dm
 nanging kudu.. piye maneh..
         E                    Am
 aku lan sliramu ra biso dadi siji..

Musik : Dm..Am..E..Am..
        Em..Em..G Em

Reff :
  Am              Dm
 se..najan tresnoku gede..
  G                C
 aku ora.. biso nduweni..
    Am            Dm
 mergo aku.. wis ono wong liyo..
  E
 ora tego.. yen kudu nglarani...

    Am             Dm
 pancen abot.. yen to roso tresno..
  G                 C
 ora biso.. melu nduweni..
   Am                Dm
 nanging kudu.. piye maneh..
         E                    Am
 aku lan sliramu ra biso dadi siji..
         E                    Am
 aku lan sliramu ra biso dadi siji..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Dm..Gm..C..F..
        Gm..C..Dm..

Dm                   Gm
aku ngerti roso sing tak roso salah..
C                   F
aku ngerti roso tresno iki nglarani..
Dm                Gm
nanging aku ora biso mungkiri..
C                   Dm           A
roso tresnoku lahir songko atiku..

Dm               Gm
aku ra ngiro aku nduwe roso tresno..
C
marang sliramu
          F
wong sing nduwe sesandingan..
Dm                Gm
nanging atiku ora biso tak pungkiri..
C                   Dm
roso tresnoku ugo lahir songko atiku.. 

Musik : Gm..Dm..A..Dm..
        Am..Am..C Am

Reff :
  Dm              Gm
 se..najan tresnoku gede..
  C                F
 aku ora.. biso nduweni..
    Dm            Gm
 mergo aku.. wis ono wong liyo..
  A
 ora tego.. yen kudu nglarani...

    Dm             Gm
 pancen abot.. yen to roso tresno..
  C                 F
 ora biso.. melu nduweni..
   Dm                Gm
 nanging kudu.. piye maneh..
         A                    Dm
 aku lan sliramu ra biso dadi siji..

Musik : Gm..Dm..A..Dm..
        Am..Am..C Am

Reff :
  Dm              Gm
 se..najan tresnoku gede..
  C                F
 aku ora.. biso nduweni..
    Dm            Gm
 mergo aku.. wis ono wong liyo..
  A
 ora tego.. yen kudu nglarani...

    Dm             Gm
 pancen abot.. yen to roso tresno..
  C                 F
 ora biso.. melu nduweni..
   Dm                Gm
 nanging kudu.. piye maneh..
         A                    Dm
 aku lan sliramu ra biso dadi siji..
         A                    Dm
 aku lan sliramu ra biso dadi siji..
Facebook
Twitter

Chord Salah Roso Tresno - Almera Sabrina feat. Arya Satria


Lihat semua :
  • Chord Almera Sabrina
  • Chord Arya Satria
  •