Kunci Gitar Loro Rasane Ati - Almera Sabrina Chord Dasar

Transpose:
Intro : Am Em F C Dm..E..
        Am Em F C Dm..E..

Am           Em   F          C
sing ning atiku.. mung ono kowe..
  Dm             E           Am
nanging kowe.. tego ninggal aku..
Am        Em        F         C
aku ra ngiro.. koyo ngene dadine..
  Dm             E           Am
kowe mutus.. tresno cukup sakmene..

    G
tresnoku sing gede.. 
   C
ra ono artine..
  G
kowe sing tak tresnani..
E
abot mileh liyane..

Reff :
 Am       Dm   G          C
 tego awakmu.. ninggalne aku..
 F          G         C    E
 opo ra ngerti loro rasane..
 Am       Dm       G       C
 tego awakmu.. nglarani atiku..
 F        G          Am
 loro rasane neng atiku..

Musik : Am..Am..Am..Am..
        Am Em F C Dm..E..
        Am Em F C Dm..E..

Am           Em   F          C
sing ning atiku.. mung ono kowe..
  Dm             E           Am
nanging kowe.. tego ninggal aku..
Am        Em        F         C
aku ra ngiro.. koyo ngene dadine..
  Dm             E           Am
kowe mutus.. tresno cukup sakmene..

    G
tresnoku sing gede.. 
   C
ra ono artine..
  G
kowe sing tak tresnani..
E
abot mileh liyane..

Reff :
 Am       Dm   G          C
 tego awakmu.. ninggalne aku..
 F          G         C    E
 opo ra ngerti loro rasane..
 Am       Dm       G       C
 tego awakmu.. nglarani atiku..
 F        G          Am
 loro rasane neng atiku..

 Am       Dm   G          C
 tego awakmu.. ninggalne aku..
 F          G         C    E
 opo ra ngerti loro rasane..
 Am       Dm       G       C
 tego awakmu.. nglarani atiku..
 F        G          Am
 loro rasane neng atiku..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Fm Cm C# G# A#m..C..
        Fm Cm C# G# A#m..C..

Fm           Cm   C#         G#
sing ning atiku.. mung ono kowe..
  A#m            C           Fm
nanging kowe.. tego ninggal aku..
Fm        Cm        C#        G#
aku ra ngiro.. koyo ngene dadine..
  A#m            C           Fm
kowe mutus.. tresno cukup sakmene..

    D#
tresnoku sing gede.. 
   G#
ra ono artine..
  D#
kowe sing tak tresnani..
C
abot mileh liyane..

Reff :
 Fm       A#m  D#         G#
 tego awakmu.. ninggalne aku..
 C#         D#        G#   C
 opo ra ngerti loro rasane..
 Fm       A#m      D#      G#
 tego awakmu.. nglarani atiku..
 C#       D#         Fm
 loro rasane neng atiku..

Musik : Fm..Fm..Fm..Fm
        Fm Cm C# G# A#m..C..
        Fm Cm C# G# A#m..C..

Fm           Cm   C#         G#
sing ning atiku.. mung ono kowe..
  A#m            C           Fm
nanging kowe.. tego ninggal aku..
Fm        Cm        C#        G#
aku ra ngiro.. koyo ngene dadine..
  A#m            C           Fm
kowe mutus.. tresno cukup sakmene..

    D#
tresnoku sing gede.. 
   G#
ra ono artine..
  D#
kowe sing tak tresnani..
C
abot mileh liyane..

Reff :
 Fm       A#m  D#         G#
 tego awakmu.. ninggalne aku..
 C#         D#        G#   C
 opo ra ngerti loro rasane..
 Fm       A#m      D#      G#
 tego awakmu.. nglarani atiku..
 C#       D#         Fm
 loro rasane neng atiku..

 Fm       A#m  D#         G#
 tego awakmu.. ninggalne aku..
 C#         D#        G#   C
 opo ra ngerti loro rasane..
 Fm       A#m      D#      G#
 tego awakmu.. nglarani atiku..
 C#       D#         Fm
 loro rasane neng atiku..
Facebook
Twitter

Chord Loro Rasane Ati - Almera Sabrina


Lihat semua :
  • Chord Almera Sabrina
  •