Kunci Gitar Didi Kempot - Umbul Jambe

Transpose:
Capo di fret 3

Intro : Am..F..B..E..
        Am..F..B..E..
        Am Bm Am Bm

Am                Em
 banyu sendang srigati tansaho mili
Am               Em
 ilenono.. atiku sing nelo iki
F                   Em
 keloro loro gelaku kapusan janji
F                     Em
 marang wong sing tak tresnani..

Am                    Em
 umbul jambe tak uyup nggo neles lambe
Am                       Em 
 ben ra garing neng gulu sing tak rasakke
F                           Em
 poyang paying nglambrang tekane seprene
F                    Em
 neng ati mung eling kowe..

Int. Am..F..G F Am..

Reff :
  G            Am
   piye kudu kepiye..
  G              Am
   kok dadi koyo ngene..
  G                Am
   mbuh ra weruh jawane..
  G               C   E
   sing salah aku dewe..

   Am
  (srigati umbul jambe)
   F
  (srigati umbul jambe)
          G                   Am
  dek semono janjimu ono ning kene..

   Am
  (srigati umbul jambe)
   F
  (srigati umbul jambe)
        G                    Am  E
  tak enteni ning kene sak tekane..

Musik : Am..F..B..E..
        Am Bm Am Bm

Am                    Em
 umbul jambe tak uyup nggo neles lambe
Am                       Em 
 ben ra garing neng gulu sing tak rasakke
F                           Em
 poyang paying nglambrang tekane seprene
F                    Em
 neng ati mung eling kowe..

Int. Am..F..G F Am..

Reff :
  G            Am
   piye kudu kepiye..
  G              Am
   kok dadi koyo ngene..
  G                Am
   mbuh ra weruh jawane..
  G               C   E
   sing salah aku dewe..

   Am
  (srigati umbul jambe)
   F
  (srigati umbul jambe)
          G                   Am
  dek semono janjimu ono ning kene..

   Am
  (srigati umbul jambe)
   F
  (srigati umbul jambe)
        G                    Am   
  tak enteni ning kene sak tekane..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Cm..G#..D..G.. 
        Cm..G#..D..G.. 
        Cm Dm Cm Dm

Cm                Gm
 banyu sendang srigati tansaho mili
Cm               Gm
 ilenono.. atiku sing nelo iki
G#                  Gm
 keloro loro gelaku kapusan janji
G#                    Gm
 marang wong sing tak tresnani..

Cm                    Gm
 umbul jambe tak uyup nggo neles lambe
Cm                       Gm 
 ben ra garing neng gulu sing tak rasakke
G#                          Gm
 poyang paying nglambrang tekane seprene
G#                   Gm
 neng ati mung eling kowe..

Int. Cm..G#..Bb G# Cm..

Reff :
  Bb           Cm
   piye kudu kepiye..
  Bb             Cm
   kok dadi koyo ngene..
  Bb               Cm
   mbuh ra weruh jawane..
  Bb              D#  G
   sing salah aku dewe..

   Cm
  (srigati umbul jambe)
   G#
  (srigati umbul jambe)
          Bb                  Cm
  dek semono janjimu ono ning kene..

   Cm
  (srigati umbul jambe)
   G#
  (srigati umbul jambe)
        Bb                   Cm  G
  tak enteni ning kene sak tekane..

Musik : Cm..G#..D..G.. 
        Cm Dm Cm Dm

Cm                    Gm
 umbul jambe tak uyup nggo neles lambe
Cm                       Gm 
 ben ra garing neng gulu sing tak rasakke
G#                          Gm
 poyang paying nglambrang tekane seprene
G#                   Gm
 neng ati mung eling kowe..

Int. Cm..G#..Bb G# Cm..

Reff :
  Bb           Cm
   piye kudu kepiye..
  Bb             Cm
   kok dadi koyo ngene..
  Bb               Cm
   mbuh ra weruh jawane..
  Bb              D#  G
   sing salah aku dewe..

   Cm
  (srigati umbul jambe)
   G#
  (srigati umbul jambe)
          Bb                  Cm
  dek semono janjimu ono ning kene..

   Cm
  (srigati umbul jambe)
   G#
  (srigati umbul jambe)
        Bb                   Cm   
  tak enteni ning kene sak tekane..

Chord Didi Kempot - Umbul Jambe


Lihat semua :
  • Chord Didi Kempot
  •