Kunci Gitar Didi Kempot - Wedi Doso

Transpose:
Intro : Am..Dm..E..Am.. 
        F..Dm..E..Am..
        E-F-Dm-E..

  Am
koyo nggayuh mbulan 
     Dm
sing ning nduwur mego
E
kepingin ngrangkul 
   Am
nanging tanganku ora teko
 Dm
atiku kasmaran
    Am
nyanding ra biso
 F             
isaku mung mendem 
  E        F-E-Dm-E Am..
roso tresno..

   Am
sakjane batinku 
  Dm
tenane kesikso
E
ngempet roso kangen 
 Am
esemmu sing nggoda
Dm 
nanging aku ngerti 
Am
aku iki sopo
      F     E         Am   
kalah bondo karo wong liyo..

Int. Dm Bb Am..

Reff :
   Am     A
  opo aku salah 
      Dm
  yen nyimpen tresno ning ndodo
  E
  opo aku salah 
        Am
  ning ati kowe tak ujo..

  Int. F G Am..

    Am         A
  tenane ning mbatin 
      Dm
  sak tenane wedi doso
       E
  ning kowe ra gelem 
        Am
  ilang soko njero moto..

#)
  Dm
  wis wis yo wis 
             Am
  yo wis ben aku tak terimo
              F
  nadjan mung iso nyawang
  E        Am
   aku wis lego..

Musik : Dm G C Am 
        Dm E Am..
        Dm G C Am
        Dm E Am.. F E..

  Am
koyo nggayuh mbulan 
     Dm
sing ning nduwur mego
E
kepingin ngrangkul 
   Am
nanging tanganku ora teko
 Dm
atiku kasmaran
    Am
nyanding ra biso
 F             
isaku mung mendem 
  E         F E Am..
roso tresno..

   Am
sakjane batinku 
  Dm
tenane kesikso
E
ngempet roso kangen 
 Am
esemmu sing nggoda
Dm 
nanging aku ngerti 
Am
aku iki sopo
      F     E         Am   
kalah bondo karo wong liyo..

Int. Dm Bb Am..

Reff :
   Am     A
  opo aku salah 
      Dm
  yen nyimpen tresno ning ndodo
  E
  opo aku salah 
        Am
  ning ati kowe tak ujo..

  Int. F G Am..

    Am        A
  tenane ning mbatin 
      Dm
  sak tenane wedi doso
       E
  ning kowe ra gelem 
        Am
  ilang soko njero moto..

#)
  Dm
  wis wis yo wis 
             Am
  yo wis ben aku tak terimo
              F
  nadjan mung iso nyawang
  E        Am
   aku wis lego..
              F
  nadjan mung iso nyawang
  E        Am
   aku wis lego..

Outro : Dm Bb Am A
Facebook
Twitter

Chord Didi Kempot - Wedi Doso


Lihat semua :
  • Chord Didi Kempot
  •