Kunci Gitar Didi Kempot - Banyu Pendowo

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : C Em F G
        C Em F G

C                    Em
 bening banyu kolam renang pendowo
F               G
 ngelengake sliramu sing tansah setyo
C               Em
 ora owah sumpahmu jaman semono
F       Dm        G
 naliko ning solo baru sukoharjo..

Am               Em
  dimar jagad rembulan
F                  G
  ra kedep anggone nyawang
Am                   Em
  lintang konange ndunyo
  F       Dm     G
melu uwong nyeksenono..

Reff :
     C       Em    Am
 sekilan wae adoh ora biso
        F                    G
 roso sayang ning ati tansah tak jogo
          C        Em   Am
 tanpo sliramu aku dewe ra biso
            F                    G
 sing tak suwun ngantio tekaning tuwo
  C
 oooo..

Musik : Am Em Dm G C
        Dm Em F D G

C                    Em
 bening banyu kolam renang pendowo
F               G
 ngelengake sliramu sing tansah setyo
C               Em
 ora owah sumpahmu jaman semono
F       Dm        G
 naliko ning solo baru sukoharjo..

Am               Em
  dimar jagad rembulan
F                  G
  ra kedep anggone nyawang
Am                   Em
  lintang konange ndunyo
  F       Dm     G
melu uwong nyeksenono..

Reff :
     C       Em    Am
 sekilan wae adoh ora biso
        F                    G
 roso sayang ning ati tansah tak jogo
          C        Em   Am
 tanpo sliramu aku dewe ra biso
            F                    G
 sing tak suwun ngantio tekaning tuwo
C                    Em
 bening banyu kolam renang pendowo
F               G
 ngelengake sliramu sing tansah setyo
C               Em
 ora owah sumpahmu jaman semono
F       Dm        G
 naliko ning solo baru sukoharjo..

Am               Em
  dimar jagad rembulan
F                  G
  ra kedep anggone nyawang
Am                   Em
  lintang konange ndunyo
  F       Dm     G
melu uwong nyeksenono..

     C       Em    Am
 sekilan wae adoh ora biso
        F                    G
 roso sayang ning ati tansah tak jogo
          C        Em   Am
 tanpo sliramu aku dewe ra biso
            F                    G
 sing tak suwun ngantio tekaning tuwo
  C
 oooo..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D F#m G A 
        D F#m G A 
 
D                    F#m
 bening banyu kolam renang pendowo
G               A
 ngelengake sliramu sing tansah setyo
D               F#m
 ora owah sumpahmu jaman semono
G       Em        A
 naliko ning solo baru sukoharjo..

Bm               F#m
  dimar jagad rembulan
G                  A
  ra kedep anggone nyawang
Bm                   F#m
  lintang konange ndunyo
  G       Em     A
melu uwong nyeksenono..

Reff :
     D       F#m   Bm
 sekilan wae adoh ora biso
        G                    A    
 roso sayang ning ati tansah tak jogo
          D        F#m  Bm
 tanpo sliramu aku dewe ra biso
            G                    A     
 sing tak suwun ngantio tekaning tuwo 
  D
 oooo..

Musik : Bm F#m Em A D
        Em F#m G E A..

D                    F#m
 bening banyu kolam renang pendowo
G               A
 ngelengake sliramu sing tansah setyo
D               F#m
 ora owah sumpahmu jaman semono
G       Em        A
 naliko ning solo baru sukoharjo..

Bm               F#m
  dimar jagad rembulan
G                  A
  ra kedep anggone nyawang
Bm                   F#m
  lintang konange ndunyo
  G       Em     A
melu uwong nyeksenono..

Reff :
     D       F#m   Bm
 sekilan wae adoh ora biso
        G                    A    
 roso sayang ning ati tansah tak jogo
          D        F#m  Bm
 tanpo sliramu aku dewe ra biso
            G                    A     
 sing tak suwun ngantio tekaning tuwo 

     D       F#m   Bm
 sekilan wae adoh ora biso
        G                    A    
 roso sayang ning ati tansah tak jogo
          D        F#m  Bm
 tanpo sliramu aku dewe ra biso
            G                    A     
 sing tak suwun ngantio tekaning tuwo 
  D
 oooo..

Chord Didi Kempot - Banyu Pendowo


Lihat semua :
  • Chord Didi Kempot
  •