Kunci Gitar Didi Kempot - Ngimpi Ora Turu

Transpose:
Intro : G..C..F G C G..
 
         C
ngimpi nanging ora turu
    C                    Dm
paribasan ing sak bendinaku
         G
koyo toh ngenteni watu
       G                      C   G
kang kumambang sak duwuring banyu..

         C
konco koncoku wis kondho
   C                        F
saiki kowe gandheng karo priyo liyo
                  C
nanging atiku kebacut tresno
G                   C
loro ati iki keloro-loro..

Reff :
                  G
  opo ora eling lelakuanku..
                    C
  opo ra eling janjimu..
                F
  tresno kang suci..
      G                      C
  ora ngiro jebul mung ono lathi..
  
                  G
  opo ora eling lelakuanku..
                   C
  opo ora eling janji-janjimu..
                F
  tresno kang suci..
        G                     C
  pungkasane jebul mung ono lathi..

Musik : F..C..G..C..
        F..C..G..C..G..

         C
konco koncoku wis kondho
   C                        F
saiki kowe gandheng karo priyo liyo
                  C
nanging atiku kebacut tresno
G                   C
loro ati iki keloro-loro..

Reff :
                  G
  opo ora eling lelakuanku..
                    C
  opo ra eling janjimu..
                F
  tresno kang suci..
      G                    C
  ora ngiro jebul mung ono lathi..
  
                  G
  opo ora eling lelakuanku..
                      C
  opo ora eling janji-janjimu..
                F
  tresno kang suci..
      G                      C
  ora ngiro jebul mung ono lathi..
                F
  tresno kang suci..
      G                      F
  ora ngiro jebul mung ono lathi..
        C
  mmm hemmm..

==CAPO DI FRET 4]]

Intro : A..D..G A D A..
 
         D
ngimpi nanging ora turu
    D                    Em
paribasan ing sak bendinaku
         A
koyo toh ngenteni watu
       A                      D  A
kang kumambang sak duwuring banyu..

         D
konco koncoku wis kondho
   D                        G
saiki kowe gandheng karo priyo liyo
                  D
nanging atiku kebacut tresno
A                   D
loro ati iki keloro-loro..

Reff :
                  A
  opo ora eling lelakuanku..
                    D
  opo ra eling janjimu..
                G
  tresno kang suci..
      A                      D
  ora ngiro jebul mung ono lathi..
  
                  A
  opo ora eling lelakuanku..
                   D
  opo ora eling janji-janjimu..
                G
  tresno kang suci..
        A                     D
  pungkasane jebul mung ono lathi..

Musik : G..D..A..D..
        G..D..A..D..A..

         D
konco koncoku wis kondho
   D                        G
saiki kowe gandheng karo priyo liyo
                  D
nanging atiku kebacut tresno
A                   D
loro ati iki keloro-loro..

Reff :
                  A
  opo ora eling lelakuanku..
                    D
  opo ra eling janjimu..
                G
  tresno kang suci..
      A                    D
  ora ngiro jebul mung ono lathi..
  
                  A
  opo ora eling lelakuanku..
                      D
  opo ora eling janji-janjimu..
                G
  tresno kang suci..
      A                      D
  ora ngiro jebul mung ono lathi..
                G
  tresno kang suci..
      A                      G
  ora ngiro jebul mung ono lathi..
        D
  mmm hemmm..

   ----------------
===ORIGINAL VERSION===
   ----------------

Intro : C#..F#..B C# F# C#..  
 
         F#
ngimpi nanging ora turu
    F#                   G#m
paribasan ing sak bendinaku
         C#
koyo toh ngenteni watu
       C#                     F#  C#
kang kumambang sak duwuring banyu..

         F#
konco koncoku wis kondho
   F#                       B
saiki kowe gandheng karo priyo liyo
                  F#
nanging atiku kebacut tresno
C#                  F#
loro ati iki keloro-loro..

Reff :
                  C#
  opo ora eling lelakuanku..
                    F#
  opo ra eling janjimu..
                B
  tresno kang suci..
      C#                     F#
  ora ngiro jebul mung ono lathi..
  
                  C#
  opo ora eling lelakuanku..
                   F#
  opo ora eling janji-janjimu..
                B
  tresno kang suci..
        C#                    F#
  pungkasane jebul mung ono lathi..

Musik : B..F#..C#..F#..
        B..F#..C#..F#..C#..

         F#
konco koncoku wis kondho
   F#                       B
saiki kowe gandheng karo priyo liyo
                  F#
nanging atiku kebacut tresno
C#                  F#
loro ati iki keloro-loro..

Reff :
                  C#
  opo ora eling lelakuanku..
                    F#
  opo ra eling janjimu..
                B
  tresno kang suci..
      C#                   F#
  ora ngiro jebul mung ono lathi..
  
                  C#
  opo ora eling lelakuanku..
                      F#
  opo ora eling janji-janjimu..
                B
  tresno kang suci..
      C#                     F#
  ora ngiro jebul mung ono lathi..
                B
  tresno kang suci..
      C#                     B
  ora ngiro jebul mung ono lathi..
        F#
  mmm hemmm..

Chord Didi Kempot - Ngimpi Ora Turu


Lihat semua :
  • Chord Didi Kempot
  •