Kunci Gitar Abiem Pangestu - Kebangeten

Transpose:
Intro : F..Em..Dm G C..G..

C
opo ku iki
          F
ra pantes nyanding sliramu..
Dm
jujur atiku
          C
pingin nduweni tresnamu..
F
ke..bayang bayang 
        C        Am
nggawe aku kepikiran..
 F
abot yo lambeku 
           G
arep ngungkapne tresnaku..

C
gek opo iso 
         F
tresnaku iki ketompo..
Dm
wis ketok moto 
       C
ku iki ra nduwe bondo..
    F
tak wanek wanekne 
         C         Am
ra mikir mburine piye..
 F         G        C    G
aku iso nduweni tresnane..

Reff: 
      C
 kebangeten nemen 
      F
 kowe tego ning aku
            Dm
 wis tak ungkapne rosoku 
           C
 kok sih mikirne mantanmu..
      C
 maturnuwun Gusti 
       F
 ku ra sido nduweni
            Dm
 tak mundur wae 
        G        C
 angur golek liyane..

Musik : F..Em..Dm G C..
        F..Em..Dm G C…..

C
gek opo iso 
         F
tresnaku iki ketompo..
Dm
wis ketok moto 
       C
ku iki ra nduwe bondo..
    F
tak wanek wanekne 
         C         Am
ra mikir mburine piye..
 F         G        C    G
aku iso nduweni tresnane..

Reff: 
      C
 kebangeten nemen 
      F
 kowe tego ning aku
            Dm
 wis tak ungkapne rosoku 
           C
 kok sih mikirne mantanmu..
      C
 maturnuwun Gusti 
       F
 ku ra sido nduweni
            Dm
 tak mundur wae 
        G        C  G
 angur golek liyane..

      C
 kebangeten nemen 
      F
 kowe tego ning aku
            Dm
 wis tak ungkapne rosoku 
           C
 kok sih mikirne mantanmu..
      C
 maturnuwun Gusti
       F
 ku ra sido nduweni
            Dm
 tak mundur wae
        G        C
 angur golek liyane..
            Dm
 tak mundur wae
        G        C
 angur golek liyane..
            Dm
 tak mundur wae
        G        F Fm C
 angur golek liyane..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D..C#m..Bm E A..E..

A
opo ku iki
          D
ra pantes nyanding sliramu..
Bm
jujur atiku
          A
pingin nduweni tresnamu..
D
ke..bayang bayang 
        A        F#m
nggawe aku kepikiran..
 D
abot yo lambeku 
           E
arep ngungkapne tresnaku..

A
gek opo iso 
         D
tresnaku iki ketompo..
Bm
wis ketok moto 
       A
ku iki ra nduwe bondo..
    D
tak wanek wanekne 
         A         F#m
ra mikir mburine piye..
 D         E        A    E
aku iso nduweni tresnane..

Reff: 
      A
 kebangeten nemen 
      D
 kowe tego ning aku
            Bm
 wis tak ungkapne rosoku 
           A
 kok sih mikirne mantanmu..
      A
 maturnuwun Gusti 
       D
 ku ra sido nduweni
            Bm
 tak mundur wae 
        E        A
 angur golek liyane..

Musik : D..C#m..Bm E A..
        D..C#m..Bm E A…..

A
gek opo iso 
         D
tresnaku iki ketompo..
Bm
wis ketok moto 
       A
ku iki ra nduwe bondo..
    D
tak wanek wanekne 
         A         F#m
ra mikir mburine piye..
 D         E        A    E
aku iso nduweni tresnane..

Reff: 
      A
 kebangeten nemen 
      D
 kowe tego ning aku
            Bm
 wis tak ungkapne rosoku 
           A
 kok sih mikirne mantanmu..
      A
 maturnuwun Gusti 
       D
 ku ra sido nduweni
            Bm
 tak mundur wae 
        E        A  E
 angur golek liyane..

      A
 kebangeten nemen 
      D
 kowe tego ning aku
            Bm
 wis tak ungkapne rosoku 
           A
 kok sih mikirne mantanmu..
      A
 maturnuwun Gusti
       D
 ku ra sido nduweni
            Bm
 tak mundur wae
        E        A
 angur golek liyane..
            Bm
 tak mundur wae
        E        A
 angur golek liyane..
            Bm
 tak mundur wae
        E        D Dm A
 angur golek liyane..

Chord Abiem Pangestu - Kebangeten


Lihat semua :
  • Chord Abiem Pangestu
  •