Kunci Gitar Abiem Pangestu - Bundas Kabeh

Transpose:
Intro : Am Em F G..
        
C
 bundas kabeh.. ati i..ki
      F                       G
kenemenen nggonku nresnani sliramu..
C
 luput kabeh.. sing tak karep..ne
          F                      G
ning nyatane kowe sih milih sing kae..

      Am
getun atiku wes getun
         Em
ngarepne tresno ning kowe 
        F                     G
tak perjuangne nganti koyo ngene..

Reff :
        C            G         Am
 nibo nangi anggonku nguber sliramu..
          F                   G
 nganti kapan aku nduweni tresnamu..
        C            G         Am 
 nibo nangi anggonku nguber sliramu..
           F                        G
 sing tak olehke amung janji sing semu..

      Em                     Am
 semestine kowe ngerti kekarepan..ku
           F            G          C   G
 nanging kowe malah ninggal aku melayu..

Musik : C..C..F..G..
        Am..Em..F G C..G..

C
 bundas kabeh.. ati i..ki
      F                       G
kenemenen nggonku nresnani sliramu..
C
 luput kabeh.. sing tak karep..ne
          F                      G
ning nyatane kowe sih milih sing kae..

      Am
getun atiku wes getun
         Em
ngarepne tresno ning kowe 
        F                     G
tak perjuangne nganti koyo ngene..

Reff :
        C            G         Am
 nibo nangi anggonku nguber sliramu..
          F                   G
 nganti kapan aku nduweni tresnamu..
        C            G         Am 
 nibo nangi anggonku nguber sliramu..
           F                        G
 sing tak olehke amung janji sing semu..

        C            G         Am
 nibo nangi anggonku nguber sliramu..
          F                   G
 nganti kapan aku nduweni tresnamu..
        C            G         Am 
 nibo nangi anggonku nguber sliramu..
           F                        G
 sing tak olehke amung janji sing semu..

      Em                     Am
 semestine kowe ngerti kekarepan..ku
           F            G          C
 nanging kowe malah ninggal aku melayu..
           F            G          C..
 nanging kowe malah ninggal aku melayu..

Chord Abiem Pangestu - Bundas Kabeh


Lihat semua :
  • Chord Abiem Pangestu
  •