Kunci Gitar Abiem Pangestu - Dalan Tresnaku

Transpose:
Intro : C..F..Dm..C..
        C..F..Dm G C..

C           F
 tak tenani.. tak ugemi..
Dm        G          C
 ra bakal kowe tak kecewakne..
Em                    Am
 suwun Gusti..kulo sampun diparingi..
       F
wong siji sing iso ngimbangi
  G
perasaan iki..

C           F
 ojo nganti.. nduwe roso..
Dm         G           C
 yen tresnoku iki mung dolanan..
Em                Am
 setioku..iki wes ra kurang-kurang..
     F
kowe tak eman-eman
          G
kowe sing tak sayang-sayang..

Reff :
       C                F
 ayem ati.. ku nyanding sliramu..
  Dm           G
 ojo diculke tali tresnomu
 C
 dinggo liyane..
   Em
 cukup mung aku sing nompo tulus
 Am                   F
 tresnomu kuwi.. mugo ancen takdire..
       G                      C
 dalan tresnaku iki yo mung karo kowe..

Musik : F..G..C Em Am..
        F..G..C..

C           F
 ojo nganti.. nduwe roso..
Dm         G           C
 yen tresnoku iki mung dolanan..
Em                Am
 setioku..iki wes ra kurang-kurang..
     F
kowe tak eman-eman
          G
kowe sing tak sayang-sayang..

Reff :
       C                F
 ayem ati.. ku nyanding sliramu..
  Dm           G
 ojo diculke tali tresnomu
 C
 dinggo liyane..
   Em               
 cukup mung aku sing nompo tulus
 Am                   F
 tresnomu kuwi.. mugo ancen takdire..
       G                      F       G
 dalan tresnaku iki yo mung karo kowe..
           F       A
 yo mung karo kowe..

(Overtune)
       D                G
 ayem ati.. ku nyanding sliramu..
  Em           A
 ojo diculke tali tresnomu
 D
 dinggo liyane..
   F#m
 cukup mung aku sing nompo tulus
 Bm                  G
 tresnomu iki.. mugo ancen takdire..
       A                      D
 dalan tresnaku iki yo mung karo kowe..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A..D..Bm..A..
        A..D..Bm E A..

A           D
 tak tenani.. tak ugemi..
Bm        E          A
 ra bakal kowe tak kecewakne..
C#m                   F#m
 suwun Gusti..kulo sampun diparingi..
       D
wong siji sing iso ngimbangi
  E
perasaan iki..

A           D
 ojo nganti.. nduwe roso..
Bm         E           A
 yen tresnoku iki mung dolanan..
C#m               F#m
 setioku..iki wes ra kurang-kurang..
     D
kowe tak eman-eman
          E
kowe sing tak sayang-sayang..

Reff :
       A                D
 ayem ati.. ku nyanding sliramu..
  Bm           E
 ojo diculke tali tresnomu
 A
 dinggo liyane..
   C#m              
 cukup mung aku sing nompo tulus
 F#m                  D
 tresnomu kuwi.. mugo ancen takdire..
       E                      A
 dalan tresnaku iki yo mung karo kowe..

Musik : D..E..A C#m F#m..
        D..E..A.. 

A           D
 ojo nganti.. nduwe roso..
Bm         E           A
 yen tresnoku iki mung dolanan..
C#m               F#m
 setioku..iki wes ra kurang-kurang..
     D
kowe tak eman-eman
          E
kowe sing tak sayang-sayang..

Reff :
       A                D
 ayem ati.. ku nyanding sliramu..
  Bm           E
 ojo diculke tali tresnomu
 A
 dinggo liyane..
   C#m              
 cukup mung aku sing nompo tulus
 F#m                  D
 tresnomu kuwi.. mugo ancen takdire..
       E                      D       E
 dalan tresnaku iki yo mung karo kowe..
           D       F#
 yo mung karo kowe..

(Overtune)
       B                E
 ayem ati.. ku nyanding sliramu..
  C#m          F#
 ojo diculke tali tresnomu
 B
 dinggo liyane..
   D#m
 cukup mung aku sing nompo tulus
 G#m                 E
 tresnomu iki.. mugo ancen takdire..
       F#                     B
 dalan tresnaku iki yo mung karo kowe..

Chord Abiem Pangestu - Dalan Tresnaku


Lihat semua :
  • Chord Abiem Pangestu
  •