Kunci Gitar Disleding Kancaku - Abiem Pangestu

Transpose:
Capo fret 3

Intro : G..Am D G..

G
opo kowe ra ngroso salah..
         C
kok kowe tego malah ngajaki pisah..
             Am
opo ra mikir sifatmu..
             D
opo ra mikir tingkahmu..
          C       D
mung gawe loro.. aku..

G
sing nggarai loro atiku..
           C
kok krungu jare wes nduwe pacar baru..
         Am                    D
sing jaremu lucu.. sing jaremu lugu..
          C       D
gur iso ngguyu.. aku..

Reff :
             G              C
 ojo sampek mbok..larani areke..
            Am             D     G
 wes cukup aku sing mbok larani atine..
           G                 C
 janjiku bakal nglalekne awakmu..
              Am       D         G
 tak ikhlasne masio disleding kancaku..

Musik : C..D..Bm..Em..
        Am..D..G..D..

G
sing nggarai loro atiku..
           C
kok krungu jare wes nduwe pacar baru..
         Am                    D
sing jaremu lucu.. sing jaremu lugu..
          C       D
gur iso ngguyu.. aku..

Reff :
             G              C
 ojo sampek mbok..larani areke..
            Am             D     G
 wes cukup aku sing mbok larani atine..
           G                 C
 janjiku bakal nglalekne awakmu..
              Am       D         G
 tak ikhlasne masio disleding kancaku..

             G              C
 ojo sampek mbok..larani areke..
            Am             D     G
 wes cukup aku sing mbok larani atine..
           G                 C
 janjiku bakal nglalekne awakmu..
              Am       D         G
 tak ikhlasne masio disleding kancaku..
              Am       D         G
 tak ikhlasne masio disleding kancaku..
              Am       D         G..
 tak ikhlasne masio disleding kancaku..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A#..Cm F A#..

A#
opo kowe ra ngroso salah..
         D#
kok kowe tego malah ngajaki pisah..
             Cm
opo ra mikir sifatmu..
             F
opo ra mikir tingkahmu..
          D#      F
mung gawe loro.. aku..

A#
sing nggarai loro atiku..
           D#
kok krungu jare wes nduwe pacar baru..
         Cm                    F
sing jaremu lucu.. sing jaremu lugu..
          D#      F
gur iso ngguyu.. aku..

Reff :
             A#             D#
 ojo sampek mbok..larani areke..
            Cm             F     A#
 wes cukup aku sing mbok larani atine..
           A#                D#
 janjiku bakal nglalekne awakmu..
              Cm       F         A#
 tak ikhlasne masio disleding kancaku..

Musik : D#..F..Dm..Gm..
        Cm..F..A#..F..

A#
sing nggarai loro atiku..
           D#
kok krungu jare wes nduwe pacar baru..
         Cm                    F
sing jaremu lucu.. sing jaremu lugu..
          D#      F
gur iso ngguyu.. aku..

Reff :
             A#             D#
 ojo sampek mbok..larani areke..
            Cm             F     A#
 wes cukup aku sing mbok larani atine..
           A#                D#
 janjiku bakal nglalekne awakmu..
              Cm       F         A#
 tak ikhlasne masio disleding kancaku..

             A#             D#
 ojo sampek mbok..larani areke..
            Cm             F     A#
 wes cukup aku sing mbok larani atine..
           A#                D#
 janjiku bakal nglalekne awakmu..
              Cm       F         A#
 tak ikhlasne masio disleding kancaku..
              Cm       F         A#
 tak ikhlasne masio disleding kancaku..
              Cm       F         A#..
 tak ikhlasne masio disleding kancaku..

Chord Disleding Kancaku - Abiem Pangestu


Lihat semua :
  • Chord Abiem Pangestu
  •