Kunci Gitar Didi Kempot - Dompet Kulit

Transpose:
Intro : C C D G
        C C D G

          G                        G
ngalor ngidul potretmu iseh tak kempit
          G                            D
ngetan ngulon tak simpen ning dompet kulit
         D                            D
ben ra teles yen udan tak bungkus plastik
        C         D              G
mergo kowe wanita sing paling cantik..

       G                      G    
sopo wonge batine sing ora njerit
       G                         C
kowe malah ninggal lungo tanpo pamit
          D                           D         
tak takok'ke wong pinter seng komat kamit
        D         C          G
wangsulane jarene digondol demit..

               C                    G
(lungo tanpo pamit nuwun sewu amit-amit)
               D                   G
mbok yo ojo anggit dumeh ayumu selangit

Int. C D G

Reff :
        C                      C
  loro atiku rasane pating nylekit
          D                     G
  bondo entek bojo ucul tanpo pamit 
           C                        C
  pingin jajan ngati wis kentekan duit
            D                  G
  biyen tresno saiki dadi penyakit
                 C             C
  (lungo tanpo pamit mit ora pamit)
              D                   G      
  woh ing manggis bedo isi seje kulit
                 C             C
  (lungo tanpo pamit mit ora pamit)
          D                   G
  biyen legi saiki kok dadi pait..

Musik : G G D D
        C D G..

          G                        G
ngalor ngidul potretmu iseh tak kempit
          G                            D
ngetan ngulon tak simpen ning dompet kulit
         D                            D
ben ra teles yen udan tak bungkus plastik
        C         D              G
mergo kowe wanita sing paling cantik..

       G                      G    
sopo wonge batine sing ora njerit
       G                         C
kowe malah ninggal lungo tanpo pamit
          D                           D         
tak takok'ke wong pinter seng komat kamit
        D         C          G
wangsulane jarene digondol demit..

               C                    G
(lungo tanpo pamit nuwun sewu amit-amit)
               D                   G
mbok yo ojo anggit dumeh ayumu selangit

Int. C D G

Reff :
        C                      C
  loro atiku rasane pating nylekit
          D                     G
  bondo entek bojo ucul tanpo pamit 
           C                        C
  pingin jajan ngati wis kentekan duit
            D                  G
  biyen tresno saiki dadi penyakit
                 C             C
  (lungo tanpo pamit mit ora pamit)
              D                   G
  woh ing manggis bedo isi seje kulit
                 C             C
  (lungo tanpo pamit mit ora pamit)
          D                   G
  biyen legi saiki kok dadi pait..

          G                        G
ngalor ngidul potretmu iseh tak kempit
          G                            D
ngetan ngulon tak simpen ning dompet kulit
         D                            D
ben ra teles yen udan tak bungkus plastik
        C         D              G
mergo kowe wanita sing paling cantik..

Outro : C D G
Facebook
Twitter

Chord Didi Kempot - Dompet Kulit


Lihat semua :
  • Chord Didi Kempot
  •