Kunci Gitar Vita Alvia - Kacang Lali Kulite

Transpose:
Capo di fret 4

Intro : Em..D..D..C D Em..
        Em..D..D..C D Em..

Em                         Am
sekirane.. riko wes sing demen maning..
D             C           Em
lilo sun lilo.. riko lalekno..
Em                       Am
sekirane.. riko wes duwe liyane..
D                C               Em
sing paran-paran.. isun riko tinggal..

*)
  D                Em 
dienggo paran.. nduwe demenan..
  D                Em
kadong atine.. kanggo wong liyan..

Int. C D Em..

Reff :
      Em
 koyo kacang lali kulite..
          D
 bengen sayang saiki sing gape..
        D
 korban sun seprono seprene..
           C  D    Em
 koyo sing o..no regane..

      Em
 koyo kacang lali kulite..
          D
 bengen sayang saiki sing gape..
        D
 korban sun seprono seprene..
           C  D    Em
 koyo sing o..no regane..

#)
       Am                  Em
 yaduh Gusti.. apuo nasib awak iki..
  D
 isun.. hang nunggoni
           C    D    Em
 wong liyo hang.. nduweni..

Musik : Em..D..D..C D Em..
        Em..D..D..C D Em..

Em                         Am
sekirane.. riko wes sing demen maning..
D             C           Em
lilo sun lilo.. riko lalekno..
Em                       Am
sekirane.. riko wes duwe liyane..
D                C               Em
sing paran-paran.. isun riko tinggal..

*)
  D                Em 
dienggo paran.. nduwe demenan..
  D                Em
kadong atine.. kanggo wong liyan..

Int. C D Em..

Reff :
      Em
 koyo kacang lali kulite..
          D
 bengen sayang saiki sing gape..
        D
 korban sun seprono seprene..
           C  D    Em
 koyo sing o..no regane..

      Em
 koyo kacang lali kulite..
          D
 bengen sayang saiki sing gape..
        D
 korban sun seprono seprene..
           C  D    Em
 koyo sing o..no regane..

#)
       Am                  Em
 yaduh Gusti.. apuo nasib awak iki..
  D
 isun.. hang nunggoni
           C    D    Em
 wong liyo hang.. nduweni..

Reff :
      Em
 koyo kacang lali kulite..
          D
 bengen sayang saiki sing gape..
        D
 korban sun seprono seprene..
           C  D    Em
 koyo sing o..no regane..

      Em
 koyo kacang lali kulite..
          D
 bengen sayang saiki sing gape..
        D
 korban sun seprono seprene..
           C  D    Em
 koyo sing o..no regane..

#)
       Am                  Em
 yaduh Gusti.. apuo nasib awak iki..
  D
 isun.. hang nunggoni
           C    D    Em
 wong liyo hang.. nduweni..
  D
 isun.. hang nunggoni
           C    D    Em
 wong liyo hang.. nduweni..

Catatan :
Original dari "Gm"
Gunakan transpose di atas bro..
lihat pula versi awal :
FDJ Emily Young - Kacang Lali Kulite

Chord Vita Alvia - Kacang Lali Kulite


Lihat semua :
  • Chord Vita Alvia
  •