Kunci Gitar Vita Alvia - Tipis Tipis Wae

Transpose:
Capo di fret 1

Intro : Am G F C
        Dm Am F G Am
        Am G F C
        Dm Am F G..Am..  

Am            G     F           C
Tresnomu neng aku tipis tipis wae
Am           G        F           C
Sayangmu kanggo aku tipis tipis wae
Dm          Am     Dm           Am
Ra ono sing tambah ra ono sing spesial
 F           E          Am
Aku mung kanggo genep genepmu..

*)
Am        G    F           C
Kanggone aku tipis tipis wae
Am          G        F           C
Waktumu kanggo aku tipis tipis wae
Dm          Am    Dm            Am
Ra ono sing lebih ra ono sing istimewa
 F          E             Am
Aku mok anggep pacar simpenanmu..

Musik : Am..Dm..G..Am..  
               Haa aaaa..

Reff :
         G
 Terus kapan aku iki
            Am
 Koyok wong wedok liyane
         G
 Nduwe pacar sing tresnone
         Am
 Setulus ati..
      F
 Aku ugo pengen bahagia
           E
 Ra mung tipis tipis wae
      E                     Am
 Aku emoh yen terus-terusan ngene

        G    Am           G   Am
 Tresnomu palsu..kangenmu menipu
       F            E       Am
 Aku kejebak neng asmoro terlarang

Musik : Am G F C
        Dm Am E..
        Am G F C
        Dm Am E Am

*)
Am        G    F           C
Kanggone aku tipis tipis wae
Am          G        F           C
Waktumu kanggo aku tipis tipis wae
Dm          Am    Dm            Am
Ra ono sing lebih ra ono sing istimewa
 F          E             Am
Aku mok anggep pacar simpenanmu..

Musik : Am..Dm..G..Am..  
               Haa aaaa..

Reff :
         G
 Terus kapan aku iki
            Am
 Koyok wong wedok liyane
         G
 Nduwe pacar sing tresnone
         Am
 Setulus ati..
      F
 Aku ugo pengen bahagia
           E
 Ra mung tipis tipis wae
      E                     Am
 Aku emoh yen terus-terusan ngene

       G    Am            G   Am
 Tresnomu palsu..kangenmu menipu
       F            E       Am
 Aku kejebak neng asmoro terlarang
       F            E       Am
 Aku kejebak neng asmoro terlarang

Outro : F-E-Dm-C C-Am

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : A#m G# F# C# 
        D#m A#m F# G# A#m
        A#m G# F# C# 
        D#m A#m F# G#..A#m..

A#m           G#    F#          C#
Tresnomu neng aku tipis tipis wae
A#m          G#       F#          C#
Sayangmu kanggo aku tipis tipis wae
D#m         A#m    D#m          A#m
Ra ono sing tambah ra ono sing spesial
 F#          F          A#m
Aku mung kanggo genep genepmu..

*)
A#m       G#   F#          C#
Kanggone aku tipis tipis wae
A#m         G#       F#          C#
Waktumu kanggo aku tipis tipis wae
D#m         A#m   D#m           A#m
Ra ono sing lebih ra ono sing istimewa
 F#         F             A#m
Aku mok anggep pacar simpenanmu..

Musik : A#m..D#m..G#..A#m..
                  Haa aaaa..

Reff :
         G#
 Terus kapan aku iki 
            A#m
 koyok wong wedok liyane
         G#
 Nduwe pacar sing tresnone 
         A#m
 setulus ati..
      F# 
 Aku ugo pengen bahagia 
           F
 ra mung tipis tipis wae
      F                     A#m
 Aku emoh yen terus-terusan ngene

        G#   A#m          G#  A#m
 Tresnomu palsu..kangenmu menipu
       F#           F       A#m
 Aku kejebak neng asmoro terlarang

Musik : A#m G# F# C# 
        D#m A#m F..
        A#m G# F# C# 
        D#m A#m F A#m

*)
A#m       G#   F#          C#
Kanggone aku tipis tipis wae
A#m         G#       F#          C#
Waktumu kanggo aku tipis tipis wae
D#m         A#m   D#m           A#m
Ra ono sing lebih ra ono sing istimewa
 F#         F             A#m
Aku mok anggep pacar simpenanmu..

Musik : A#m..D#m..G#..A#m..
                  Haa aaaa..

Reff :
         G#
 Terus kapan aku iki 
            A#m
 koyok wong wedok liyane
         G#
 Nduwe pacar sing tresnone 
         A#m
 setulus ati..
      F# 
 Aku ugo pengen bahagia 
           F
 ra mung tipis tipis wae
      F                     A#m
 Aku emoh yen terus-terusan ngene

       G#   A#m           G#  A#m
 Tresnomu palsu..kangenmu menipu
       F#           F       A#m
 Aku kejebak neng asmoro terlarang
       F#           F       A#m
 Aku kejebak neng asmoro terlarang

Outro : F#-F-D#m-C# C#-A#m

Chord Vita Alvia - Tipis Tipis Wae


Lihat semua :
  • Chord Vita Alvia
  •