Kunci Gitar Vita Alvia - Sendenanku

Transpose:
Capo fret 4

Intro : Am..Am Dm..G..C E..
        Am..Am Dm..G..Am..

Am
 remok atiku yen tanpo kowe
           Am              Dm
ambruk rogoku ra enek sendenane
        G
hampa hidupku..
          C            E
yen tanpo kowe ning sandingku..

F                              C
 bikin gelisah menjadi serba salah
                           G
seakan hidup ini tak bergairah
                      C     G
yen sampek nganti aku pisah..

Reff :
 C
 gede tresnoku
 C                   G
  marang sliramu ora ono ukure
                 Am
 kowe ojo ngaleh-ngaleh
     F          G
 tetepo dadi sendenanku..

 C
 ombak segoro
 C                  G
  ra iso ngukur gedine tresnoku
              Am
 yo marang sliramu
   F          G       C   G
 sayangku pepujaning atiku..

Musik : Am...
        Am..Am Dm..G..C E..
        Am..Am Dm..G..Am..

Am
 remok atiku yen tanpo kowe
           Am              Dm
ambruk rogoku ra enek sendenane
        G
hampa hidupku..
          C            E
yen tanpo kowe ning sandingku..

F                              C
 bikin gelisah menjadi serba salah
                           G
seakan hidup ini tak bergairah
                      C    G
yen sampek nganti aku pisah..

Reff :
 C
 gede tresnoku
 C                   G
  marang sliramu ora ono ukure
                 Am
 kowe ojo ngaleh-ngaleh
     F          G
 tetepo dadi sendenanku..

 C
 ombak segoro
 C                  G
  ra iso ngukur gedine tresnoku
              Am
 yo marang sliramu
   F          G       C   G
 sayangku pepujaning atiku..

 C
 gede tresnoku
 C                   G
  marang sliramu ora ono ukure
                 Am
 kowe ojo ngaleh-ngaleh
     F          G
 tetepo dadi sendenanku..

 C
 ombak segoro
 C                  G
  ra iso ngukur gedine tresnoku
              Am
 yo marang sliramu
       F      G       C
 sayangku pepujaning atiku..

Outro : C..G..Am F G C...

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Vita Alvia - Sendenanku

Intro : C#m..C#m F#m..B..E G#..
        C#m..C#m F#m..B..C#m..

C#m
 remok atiku yen tanpo kowe
           C#m             F#m
ambruk rogoku ra enek sendenane
        B
hampa hidupku..
          E            G#
yen tanpo kowe ning sandingku..

A                              E
 bikin gelisah menjadi serba salah
                           B
seakan hidup ini tak bergairah
                      E     B
yen sampek nganti aku pisah..

Reff :
 E
 gede tresnoku
 E                   B
  marang sliramu ora ono ukure
                 C#m
 kowe ojo ngaleh-ngaleh
     A          B
 tetepo dadi sendenanku..

 E
 ombak segoro
 E                  B
  ra iso ngukur gedine tresnoku
              C#m
 yo marang sliramu
   A          B       E   B
 sayangku pepujaning atiku..

Musik : C#m....
        C#m..C#m F#m..B..E G#..
        C#m..C#m F#m..B..C#m..

C#m
 remok atiku yen tanpo kowe
           C#m             F#m
ambruk rogoku ra enek sendenane
        B
hampa hidupku..
          E            G#
yen tanpo kowe ning sandingku..

A                              E
 bikin gelisah menjadi serba salah
                           B
seakan hidup ini tak bergairah
                      E    B
yen sampek nganti aku pisah..

Reff :
 E
 gede tresnoku
 E                   B
  marang sliramu ora ono ukure
                 C#m
 kowe ojo ngaleh-ngaleh
     A          B
 tetepo dadi sendenanku..

 E
 ombak segoro
 E                  B
  ra iso ngukur gedine tresnoku
              C#m
 yo marang sliramu
   A          B       E   B
 sayangku pepujaning atiku..

 E
 gede tresnoku
 E                   B
  marang sliramu ora ono ukure
                 C#m
 kowe ojo ngaleh-ngaleh
     A          B
 tetepo dadi sendenanku..

 E
 ombak segoro
 E                  B
  ra iso ngukur gedine tresnoku
              C#m
 yo marang sliramu
       A      B       E
 sayangku pepujaning atiku..

Outro : E..B..C#m A B E...
Facebook
Twitter

Chord Vita Alvia - Sendenanku


Lihat semua :
  • Chord Vita Alvia
  •