Kunci Gitar Vita Alvia - Kentang Siwur (Utang Nyaur)

Transpose:
Dj Komiz Remix..

Intro : Am..
        
Reff :
          Am
  kentang siwur..
                       Em
  yen duwe utang ndang nyaur..
             F
  ojo suwi suwi..
                 C  G
  mengko macak lali..

          Am
  kentang siwur..
                       Em
  yen duwe utang ndang nyaur..
                F
  ojo lambat lambat..
                        C    G
  ben ra ditagih ning akhirat..
           Am
  karo malaikat..

Intro : Am..Em..F C G..(2x)

  Am
jaman saiki 
     G
akeh wong polah-polah
     F
tampilane elegan 
     E
tapi akeh tanggungan..

  Am
jaman saiki 
     G
akeh wong macak lali
       F
yen nembung utang sregep..
              E
wayahe nyaure seret..

#)
         F
yen di tageh nesu..
         C
kadang malah nyatru..
         F
yen di tageh mlayu
         F              G
kadang malah nylatu-nylatu..

Reff :
          Am
  kentang siwur..
                       Em
  yen duwe utang ndang nyaur..
             F
  ojo suwi suwi..
                 C  G
  mengko macak lali..

          Am
  kentang siwur..
                       Em
  yen duwe utang ndang nyaur..
                F
  ojo lambat lambat..
                        C    G
  ben ra ditagih ning akhirat..
           Am
  karo malaikat..

Int. Am….
             Am..
     kentang siwur..
             Am..
     kentang siwur..

  Am
jaman saiki 
     G
akeh wong polah-polah
     F
tampilane elegan 
     E
tapi akeh tanggungan..

  Am
jaman saiki 
     G
akeh wong macak lali
       F
yen nembung utang sregep..
              E
wayahe nyaure seret..

#)
         F
yen di tageh nesu..
         C
kadang malah nyatru..
         F
yen di tageh mlayu
         F              G
kadang malah nylatu-nylatu..

Reff :
          Am
  kentang siwur..
                       Em
  yen duwe utang ndang nyaur..
             F
  ojo suwi suwi..
                 C  G
  mengko macak lali..

          Am
  kentang siwur..
                       Em
  yen duwe utang ndang nyaur..
                F
  ojo lambat lambat..
                        C    G
  ben ra ditagih ning akhirat..

          Am
  kentang siwur..
                       Em
  yen duwe utang ndang nyaur..
             F
  ojo suwi suwi..
                 C  G
  mengko macak lali..

          Am
  kentang siwur..
                       Em
  yen duwe utang ndang nyaur..
                F
  ojo lambat lambat..
                        C    G
  ben ra ditagih ning akhirat..
           Am
  karo malaikat..

Outro : Am….
                Am..
        kentang siwur..
                Am..
        kentang siwur..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Fm..
        
Reff :
          Fm
  kentang siwur..
                       Cm
  yen duwe utang ndang nyaur..
             C#
  ojo suwi suwi..
                 G#  D#
  mengko macak lali..

          Fm
  kentang siwur..
                       Cm
  yen duwe utang ndang nyaur..
                C#
  ojo lambat lambat..
                        G#   D#
  ben ra ditagih ning akhirat..
           Fm
  karo malaikat..

Intro : Fm..Cm..C#..G# D#.. (2x)

  Fm
jaman saiki 
     D#
akeh wong polah-polah
     C#
tampilane elegan 
     C
tapi akeh tanggungan..

  Fm
jaman saiki 
     D#
akeh wong macak lali
       C#
yen nembung utang sregep..
              C
wayahe nyaure seret..

#)
         C#
yen di tageh nesu..
         G#
kadang malah nyatru..
         C#
yen di tageh mlayu
         C#             D#
kadang malah nylatu-nylatu..

Reff :
          Fm
  kentang siwur..
                       Cm
  yen duwe utang ndang nyaur..
             C#
  ojo suwi suwi..
                 G#  D#
  mengko macak lali..

          Fm
  kentang siwur..
                       Cm
  yen duwe utang ndang nyaur..
                C#
  ojo lambat lambat..
                        G#   D#
  ben ra ditagih ning akhirat..
           Fm
  karo malaikat..

Int. Fm….
             Fm..
     kentang siwur..
             Fm..
     kentang siwur..

  Fm
jaman saiki 
     D#
akeh wong polah-polah
     C#
tampilane elegan 
     C
tapi akeh tanggungan..

  Fm
jaman saiki 
     D#
akeh wong macak lali
       C#
yen nembung utang sregep..
              C
wayahe nyaure seret..

#)
         C#
yen di tageh nesu..
         G#
kadang malah nyatru..
         C#
yen di tageh mlayu
         C#             D#
kadang malah nylatu-nylatu..

Reff :
          Fm
  kentang siwur..
                       Cm
  yen duwe utang ndang nyaur..
             C#
  ojo suwi suwi..
                 G#  D#
  mengko macak lali..

          Fm
  kentang siwur..
                       Cm
  yen duwe utang ndang nyaur..
                C#
  ojo lambat lambat..
                        G#   D#
  ben ra ditagih ning akhirat..

          Fm
  kentang siwur..
                       Cm
  yen duwe utang ndang nyaur..
             C#
  ojo suwi suwi..
                 G#  D#
  mengko macak lali..

          Fm
  kentang siwur..
                       Cm
  yen duwe utang ndang nyaur..
                C#
  ojo lambat lambat..
                        G#   D#
  ben ra ditagih ning akhirat..
           Fm
  karo malaikat..

Outro : Fm….
                Fm..
        kentang siwur..
                Fm..
        kentang siwur..

Chord Vita Alvia - Kentang Siwur (Utang Nyaur)


Lihat semua :
  • Chord Vita Alvia
  •