Kunci Gitar Vita Alvia - LDR (Layang Dongo Restu)

Transpose:
Capo di fret 5

Intro : Am  G  F G Am
        Am  G  F G Em Am..

Am                      Em
tak tulis layang kangen iki dinggo kowe
         G                   Am
soyo ngampet gede roso katresnanku..
    Am                      Em
senadyan adoh pangonmu ra bakal tak lalekke
         G           Em       Am
tunggulahku dan jaga hatimu untukku..

Em                Am
dongakno aku karo restumu..
G                    Am
sabar ngenteni tekan baliku..
Em                    Am
tak jogo roso kanggo awakmu..
  G        Em        Am
semoga dirimu juga begitu..

Reff:
        Am            G
 roso sayang iki ra biso lali
           F            Am
 nganti mbesok tekaning mati..
         Am              G
 janji tulus ra mung ono ing lathi
          F             Am
 mantep roso lan jiwo rogo iki

          Am              G
 tak titipke layang kangenku iki
        F          Am
 mugo biso nambahi ati..
         Am             G
 panyuwunku siji kanggo awakmu
         F            Am
 njogo roso lan katresnanku..

Musik : Am Em G Am
        Am Em G Am

Am                      Em
tak tulis layang kangen iki dinggo kowe
         G                   Am
soyo ngampet gede roso katresnanku..
    Am                      Em
senadyan adoh pangonmu ra bakal tak lalekke
         G           Em       Am
tunggulahku dan jaga hatimu untukku..

Em                Am
dongakno aku karo restumu..
G                    Am
sabar ngenteni tekan baliku..
Em                    Am
tak jogo roso kanggo awakmu..
  G        Em        Am
semoga dirimu juga begitu..

Reff:
        Am            G
 roso sayang iki ra biso lali
           F            Am
 nganti mbesok tekaning mati..
         Am              G
 janji tulus ra mung ono ing lathi
          F             Am
 mantep roso lan jiwo rogo iki

          Am              G
 tak titipke layang kangenku iki
        F          Am
 mugo biso nambahi ati..
         Am             G
 panyuwunku siji kanggo awakmu
         F            Am
 njogo roso lan katresnanku..

        Am            G
 roso sayang iki ra biso lali
           F            Am
 nganti mbesok tekaning mati..
         Am              G
 janji tulus ra mung ono ing lathi
          F             Am
 mantep roso lan jiwo rogo iki

          Am              G
 tak titipke layang kangenku iki
        F          Am
 mugo biso nambahi ati..
         Am             G
 panyuwunku siji kanggo awakmu
         F            Am
 njogo roso lan katresnanku..

Outro : G Em Am..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Dm  C  Bb C Dm
        Dm  C  Bb C Am Dm..

Dm                      Am
tak tulis layang kangen iki dinggo kowe
         C                   Dm
soyo ngampet gede roso katresnanku..
    Dm                      Am
senadyan adoh pangonmu ra bakal tak lalekke
         C           Am       Dm
tunggulahku dan jaga hatimu untukku..

Am                Dm
dongakno aku karo restumu..
C                    Dm
sabar ngenteni tekan baliku..
Am                    Dm
tak jogo roso kanggo awakmu..
  C        Am        Dm
semoga dirimu juga begitu..

Reff:
        Dm            C
 roso sayang iki ra biso lali
           Bb           Dm
 nganti mbesok tekaning mati..
         Dm              C
 janji tulus ra mung ono ing lathi
          Bb            Dm
 mantep roso lan jiwo rogo iki

          Dm              C
 tak titipke layang kangenku iki
        Bb         Dm
 mugo biso nambahi ati..
         Dm             C
 panyuwunku siji kanggo awakmu
         Bb           Dm
 njogo roso lan katresnanku..

Musik : Dm Am C Dm
        Dm Am C Dm

Dm                      Am
tak tulis layang kangen iki dinggo kowe
         C                   Dm
soyo ngampet gede roso katresnanku..
    Dm                      Am
senadyan adoh pangonmu ra bakal tak lalekke
         C           Am       Dm
tunggulahku dan jaga hatimu untukku..

Am                Dm
dongakno aku karo restumu..
C                    Dm
sabar ngenteni tekan baliku..
Am                    Dm
tak jogo roso kanggo awakmu..
  C        Am        Dm
semoga dirimu juga begitu..

Reff:
        Dm            C
 roso sayang iki ra biso lali
           Bb           Dm
 nganti mbesok tekaning mati..
         Dm              C
 janji tulus ra mung ono ing lathi
          Bb            Dm
 mantep roso lan jiwo rogo iki

          Dm              C
 tak titipke layang kangenku iki
        Bb         Dm
 mugo biso nambahi ati..
         Dm             C
 panyuwunku siji kanggo awakmu
         Bb           Dm
 njogo roso lan katresnanku..

        Dm            C
 roso sayang iki ra biso lali
           Bb           Dm
 nganti mbesok tekaning mati..
         Dm              C
 janji tulus ra mung ono ing lathi
          Bb            Dm
 mantep roso lan jiwo rogo iki

          Dm              C
 tak titipke layang kangenku iki
        Bb         Dm
 mugo biso nambahi ati..
         Dm             C
 panyuwunku siji kanggo awakmu
         Bb           Dm
 njogo roso lan katresnanku..

Outro : C Am Dm..
Facebook
Twitter

Chord Vita Alvia - LDR (Layang Dongo Restu)


Lihat semua :
  • Chord Vita Alvia
  •